Keresés
Név:   Jelszó:
 

Weboldal üzemeltetője

Üzemeltető

Maros Mix Bt.


Horgászcikk készítő és kereskedelmi Bt.

EU adószám

HU21732027

IBAN

SWIFT (BIC)

HU981176335436955884000000

OTPVHUHB

Adószám

21732027-2-06

Bankszámlaszám

11735005-20530640-00000000

Cégjegyzékszám

06-06-006500

Székhely

6900 Makó, Deák F. u. 12.

Mintabolt

Maros Horgászbolt

Cím

6900 Makó, Deák F. u. 12.

Telefon/Fax

(+36) 62/210-319

Vevőszolgálat

(+36) 30/589-4106

E-mail cím

marosmix@marosmix.hu

Weboldal címe

www.marosmix.hu

Mintabolt Nyitvatartási idő

Hétfő- péntek: 8:00-17:00, szombat: 7:00-12:00

Boltvezető

Kaplárik Ferenc

A portál Internetes hátterét biztosítja

Fotoprizma – www.fotoprizma.hu
A cég rövid története

Pont 20 év telt el azóta, hogy a 30 éve versenyzõ Ambrus Tibor és csapattársa Barna Szilárd elkezdték gyártani és forgalmazni a Maros Mix etetõanyagokat. A két horgász hatalmas álma vált ezzel valóra. A kezdetekben még csak pár fajta keveréket készítettek, de a kitartó, szorgalmas munka meghozta a várva várt eredményt, mivel jelenleg Magyarország egyik piacvezetõ halcsali gyártójává nõtte ki magát a vállalkozás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy napjainkban már közel 250 darab kiváló minõségû cikkelem található a Maros Mix termékpalettáján!

A két mesterhorgász több, mint 15 évvel ezelõtt került a magyar versenyzõi élmezõnybe, 1991-ben pedig az akkor bravúrnak számító 7. helyet szerezték meg klubcsapatukkal az olaszországi világbajnokságon. Ezek az eredmények megerõsítették õket abban az elhatározásunkban, hogy az általunk összeállított etetõanyagkeverékeket mindenki számára hozzáférhetõvé tegyék a sikeresebb horgászat érdekében.

Tibor és Szilárd az évek során szisztematikusan arra törekedett, hogy - csapattársaik tapasztalatait is felhasználva - megtalálják azokat az ideális keverékeket, amelyek a legkülönbözõbb vizeken, legszélsõségesebb idõjárási körülmények között is eredményesen használhatók mindenféle halfajra. A maguk és csapattársaik folyamatosan javuló eredményei bizonyították: fejlesztéseik jó irányban haladnak!

Munkájuk hatékonyságát igazolja: az elmúlt években a Maros Mix csapathoz tartozó versenyhorgászok kimagasló nemzetközi eredményeket is maguknak tudhatnak a magyar halfogó válogatottak tagjaiként. A Maros Mix csapat versenyzõi eddig 25 világ- és Európa bajnoki érmet szereztek. Továbbá 2005-ben nemcsak csapattársaikat, hanem a magyar ifjúsági és a harmadik helyezett nõi válogatott csapatot is támogatni és segíteni tudta. Valamint az idén Portugáliában megrendezett Vetrán Világbajnokságon az elõkelõ második helyet szerezte meg a Maros Mix által szponzorált magyar csapat!

Weboldalunk célja

A finomszerelékes módszer nagyon sokféle kategóriát magába foglal. Feederezés, rakósbotozás, matchbotozás, spiccbotozás mind-mind ide tartozik, de hazánkban kevés az olyan weboldal, ahol részletesen taglalnák ezeket a technikákat. Tehát célunk, hogy mesterhorgászaink segítségével a legtöbb tudást adjuk át Önöknek. Félreértések elkerülése végett azonban ki kell hangsúlyozni, hogy nem csupán versenyhorgászoknak szánjuk az oldalunkon megjelenõ cikkeket, kisvideókat, hanem azoknak a horgászoknak is, akik eredményesebben szeretnének hazatérni a horgászatból. És, hogy a fanatikus pontyhorgászok se csüggedjenek, felbuzdulva a 2007 év sikerein, 2008-ban teljessé kívánjuk tenni a ponty programunkat. Ennek érdekében forgalomba hozzuk a teszthorgászaink által már több éve tesztelt bojlikat, aktivátorokat, aromákat. Ezek a teszthorgászatok szintén cikkek és letölthetõ videók formájában jelennek meg az oldalunkon.

Ha valamit nem találna az oldalunkon

Elõfordulhat, hogy egy bizonyos etetõanyagot, adalékot vagy akár egy teszthorgászat élményeit bemutató cikket keres, de sehol nem találja az oldalon. Ekkor nem kell mást tenni, mint igénybe venni a keresõt. A fejlécben található üres mezõbe be kell írni a keresendõ szavat és megnyomni a keresés gombot.

Regisztráció és Fórum

Ahhoz, hogy fórumozni tudjon, elõször regisztrálnia kell magát. A "Regisztráció" gombra kattintva, megnyílik a Felhasználói regisztrációs ablak. Elolvasva a felhasználói szabályzatot, egyszerûen, pár perc alatt regisztrálhatja magát. Mindezek után csak azonosítót és jelszót kell választania.

Azonosító egy olyan valós vagy becenév (nick név) legyen, amelyet még eddig itt senki nem választott. Ez a név fog megjelenni, akkor is, amikor Ön fórumbejegyzést tesz. Az azonosító nem tartalmazhat ékezeteket, minimális hossza 3 karakter, maximális 16. Ez lehet bármilyen betû vagy szám.

Jelszó a késõbbi bejelentkezésekhez szükséges titkos azonosító. A jelszó nem tartalmazhat ékezeteket, minimális hossza 5 karakter. Ez lehet bármilyen betû vagy szám. Ha esetleg elfelejtette jelszavát, elküldjük e-mailben.

E-mail címet is meg kell adni. A saját érdekében valós, létezõ címet adjon meg! Az elsõ bejelentkezés során szükséges érvényesítéshez kellõ kódot ide küldjük.

Hírlevél az újdonságok megjelenésekor

A Maros Mix-nél folyamatos innovatív tevékenységek zajlanak, ebbõl kifolyólag rengeteg újdonság jelenik meg az év során. Annak érdekében, hogy ezek minél hamarabb „eljussanak” a horgászokhoz, hírleveleket küldünk. Ha nem kíván hírlevelet kapni, semmi gond! Kattintson a "leiratkozás a hírlevélrõl" feliratra, amelyet a hírlevelünk alján talál.