Bodzsár Norbert
 Feeder OB ezüstérmes

A Maros mix termékek használata egészen kisgyermek koromig nyúlnak vissza. Családommal jártuk a horgász kiállításokon a standokat az újdonságokat keresve és utunkat mindig Maros mix standnál kezdtük ahol beszereztük azokat a termékeket amik mar jól beváltak a horgászatok során. Az a termék ami soha nem hiányzott a kosarunkból a „pörkölt” névvel ellátott etetőanyag ami mind a mai napig kihagyhatatlan számomra a folyóvízi keverékekből.

Már kiskoromban a horgászat jelentette a mindent számomra és alig vártam a hétvégéket amikor mindig elmentünk különböző vízterületekre keresztapámmal. Minden ilyen horgászaton egymással versenyeztünk ,hogy ki fogja a több halat azon a napon, ez nagyban elősegítette a versenyhelyzeteknek a kezelését az éles megmérettetéseken. A versenyhorgászattal 2012-ben találkoztam először amikor elindultam egy amatőr versenyen ahol velem együtt a többi versenyző társam is benullázott, így a helyezetteket kisorsolták ahonnan én kerültem ki győztesen. Ez volt az az érzés ami ott elfogott és teljesen a rabjává tett és alig vártam, hogy megjelenjen a következő versenynek a kiírása amin részt tudok majd venni. Innentől nem volt megállás egyre nagyobb célok és évről évre egyre több és több tapasztalatra tettem szert.

A feederezés a kedvenc módszerem ezen belül is a finomszerelékes hosszúelőkés feeder technika. Emellett a szakág mellett amiben még versenyzem az a method feeder amiben a 2020-as évben indultam el először országos bajnokságon ahol több mint 200 versenyzőből sikerült a 4. helyezést elérnem amire nagyon büszke vagyok. A hosszúelőkés feeder országos bajnokságon először 2017-ben a legfiatalabb versenyzőként (15 évesen) indultam el ahol a 8. helyezést sikerült elérnem.

Amikor csak tehetem vízparton vagyok és minden egyes hobby pecán képzem magam és gyakorlok, hogy a versenyeken minél jobb helyezést tudjak elérni. Első szektor győzelmemet 2018-ban megrendezésre került Maros mix kupán szereztem meg a kedvenc pontyos etetőanyagommal ami az XXL ponty-kárász. A kedvenc versenyeim a csapatbajokságok ahol a csapat tagokkal próbálunk olyan taktikát kidolgozni amivel méltó helyezést eltudunk érni a többi csapatból. A method klubcsapat országos bajnokságok számomra nagy élményt nyújtottak mivel eddig ezt a versenyt kétszer is sikerült megnyernünk a Maros mix feeder team-mel aminek és is tagja lehettem.  Egyik nagy célom, hogy részt vehessek egy klubcsapat világbajnokságon versenyzőként. Köszönöm, hogy elolvastad.

 

EREDMÉNYEK


Feeder Országos bajnokság:

 • - 2018 Elődöntő Maty- éri evezőspálya 3.hely
 • - 2019 Elődöntő Desedai- víztározó 3.hely
 • - 2020 Elődöntő Látóképi-víztározó 2.hely
 • - 2020 Döntő Gyomaendrőd 2.hely

Klub Feeder Országos bajnokság:

 • - 2016 Maty-éri evezőspálya 3.hely
 • - 2017 Mária csatorna 2.hely
 • - 2018 Desedai-víztározó 2.hely
 • - 2020 Látóképi-víztározó 2.hely

Klub Method Feeder Országos bajnokság:

 • - 2019 Nagybajom Ötös-hárs víztározó 1.hely
 • - 2020 Maty-éri evezőspálya 1.hely

Method feeder Országos bajnokság:

 • - 2020 Elődöntő Nagybajom Ötös-hárs víztározó 1.hely

Bodzsár Norbert
Bodzsár Norbert
Bodzsár Norbert