Smányi Szabolcs
 Utánpótlás Világbajnoki ezüstérmes

Apukám által már egészen kis korom óta az életem része a horgászat. Ahogy mindenki úgy én is a spiccbotozás rejtelemeit próbáltam először megtanulni majd később mikor kezembe vehettem az első rakós botomat egyből szerelem lett.

Körülbelül 10 éves koromban kezdhettem a versenyzést és már rögtön az első kis versenyen sikerült megnyernem a gyerek kategóriát ez a versenyláz azóta is kitart és megpróbálom mindig a maximumot kihozni az adott szituációból.

Szegedi létemre a Maty-éri evezőspálya mondható a kedvenc verseny pályámnak, szerencsére nagyon sok versenyt sikerült már megnyernem itt a helyi pontyokkal, de talán mégis a 2020-as felnőtt megyei egyéni bajnoki címre vagyok a legbüszkébb ezen a pályán.

Szerencsésnek tartom magam hogy a Maros Mix csapatában horgászhatok hiszen rengeteg tapasztalatot tudok szerezni a csapat nagy horgászaitól mind hazai mind nemzetközi versenyeken. Büszke vagyok még arra is , hogy Vidó Roli barátom társaságában annak az U15-ös csapatnak a részese lehettem akik 2018-ban hosszú idő után újra éremmel térhettek haza világbajnokságról, Olaszországból.

Szerencsésnek mondhatom magam mivel már jó pár éve stabilan tudom támogatni a nemzeti válogatottat. Kívánom mindenkinek , hogy legalább olyan eredményesen tudja használni a Maros Mix termékeket, mint én.

Kedvenc Maros Mix termékeim: TTX, Barna agyag, XXL Ponty Kárász, az összes folyékony aroma, Serie Walter Racer termékcsalád

EREDMÉNYEK


U15 csapat világbajnoki ezüst érem.
U20 egyéni ezüst érem
2x TOCSB arany érem
3x megyei ifi bajnok
1x megyei felnőtt bajnok


Smányi Szabolcs
Smányi Szabolcs
Smányi Szabolcs