Borda Zsolt
Klubcsapat Világbajnok

Pici gyerekkorom óta horgászom, nagyapám volt, aki először vitt vízpartra és nyomott a kezembe egy bokorról levágott ágat némi zsinórral, házilag készített horoggal és úszóval, hogy fogjak halat. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta is a horgászat a legjobb kikapcsolódás számomra, és szerencsére most már én adhatok maradandó élményt a gyerekeimnek. Az idő előrehaladtával egyre több ismeretre tettem szert és keresztapám mellett megismerkedhettem neves versenyhorgászokkal, akik egyre inkább arra ösztönöztek, hogy a versenyzéssel kell foglalkoznom. Persze az élet nem így hozta és távol kerültem az áhított céltól, így viszonylag későn, 2010-ben kezdtem csak el versenyszerűen horgászni.

Azóta az események igen felgyorsultak, a munkám révén pedig rengeteg versenyen vehetek részt, mint versenyző és segítő, csapatvezető, szervező. Rögtön az első megmérettetésemen, a Maros Mix kupa Oravecz István emlékversenyen, felnőtt kategóriában az előkelő 4. helyet sikerült megszereznem, illetve a legjobb megyei versenyzőként egy évig én birtokolhattam az Oravecz kupát is.

A következő évek sok tanulással és annál több munkával teltek, amik meghozták a nagy lehetőséget. Egy olyan csapatban szerepelhettem, ami csak nagyon kevés embernek adatik meg. Olyan versenyzőkkel horgászhattam együtt, mint Erdei Attila, Ambrus Tibor, akik rengeteg segítséget adtak a felkészülések során. 2014 volt az az év amikor a hobbim és a munkám összefonódott, ugyanis ekkor kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot a Maros Mix Kft. tulajdonosaitól, és kezdtem el dolgozni, mint területi képviselő. Azóta érzem, hogy megtaláltam a helyem, jó emberek között vagyok egy megbízható Cég támogatását élvezve.

 

 

EREDMÉNYEK


Országos bajnokságok:
2013 Klubcsapat OB 3. hely – Maty-ér
2016 Klubcsapat OB 3. hely – Mária Csatorna
2016 OEHB Elődöntő 1. hely – Maty-ér
2016 TCSOB 1 hely – Maty-ér
2017 Klubcsapat OB 2.hely – Maty-ér
2017. TCSOB 1. hely – Maty-ér
2018 Feeder Klubcsapat OB 1. hely– Deseda -csapatvezető
2019 Method Klubcsapat OB 1. hely – Nagybajom – csapatvezető
2019 Feeder Klubcsapat OB 2. hely – Kunhegyes –csapatvezető
2020 Feeder Klubcsapat OB 1. hely – Látókép - csapatvezető
2020 Úszós Klubcsapat OB 1. hely – Deseda –csapatvezető
2020 Method Klubcsapat OB 1.hely – Maty-ér -csapatvezető

Nemzetközi versenyek:
2019 Feeder Klubcsapat VB 1. hely – Cabecao - csapatvezető

Egyéb fontosabb eredményeim:
2010 Maros Mix Kupa – Oravecz István emlékverseny - Maty-ér 4. hely
2017 Tubertini Kupa – Maty-ér 1. hely  


Borda Zsolt
Borda Zsolt
Borda Zsolt