Jelige:
Vízparti élményeim a Marossal
Téma:
Horgászat témájú műveket várunk, amelyek valahogyan kapcsolódjanak cégünk termékeihez.
Technika:
Nincs megkötés, bármilyen technika alkalmazható, például ceruza, tempera, zsírkréta, vízfesték, szén stb.
Méret:
Minimum A4, maximum A3 méretű pályaműveket várunk.
Beküldés határideje:
2021.április 07.
Ha emailben küldöd:
Fotózva vagy szkennelt formátumban várjuk a rajzpalyazat@marosmix.hu email címre, jpg vagy pdf formátumban. Az emailhez csatolt pályaművek esetében kérjük megküldeni a készítő nevét, életkorát, osztályát, a rajz címét, és a pályázó postai címét.
Ha postán küldöd:
Lezárt borítékban a Maros Mix Kft. 6900 Makó Deák Ferenc utca 12. címre küldheted. A borítékra kérjük ráírni: Maros Rajzpályázat 2021. A rajz hátoldalára kérjük feltüntetni a készítő nevét, életkorát, osztályát, a rajz címét és a készítő posta címét!
Hozzájáruló nyilatkozat
A pályázaton résztvevők valamint gondviselőik a pályaművek megküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázó nevét és életkorát a pályaművekkel együttesen nyilvánosan megosszuk weboldalunkon és közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram)
I. Kategóriay
Óvodások - 6 éves korig
II. Kategória
1-4 osztályos tanulók
III. Kategória
5-8 osztályos tanulók
IV. Kategória
Középiskolások
Az április 07-ig beküldött pályaművek közül kategóriánként 1-2-3. helyezést hirdet a Maros Mix Kft munkatársaiból álló zsűri, valamint minden beérkezett munkát, kategóriákra bontva közzé teszünk közösségi oldalunkon, ahol szavazás alapján kialakult sorrendból újabb 1-2-3. helyezést hirdetünk. Természetesen lehetőség van rá, hogy a pályázó mind a zsűri, mind a közönség által díjazott lehessen. A szavazás egysége a Like, azaz a kedvelések száma adja a sorrendet. A közösségi oldalon (facebook) való szavazat gyűjtésre egy héten át lesz lehetőség.