Verseny dátum:
2021.április 02-03.péntek-szombat
Edzésnap (Edzésnap haltartó használata TILOS!):
2021.április 01 csütörtök Az edzésen való részvétel nem kötelező.
Díjazás:
Értékes Tubertini és Maros tárgynyeremények
Nevzés:
Email üzenetben a zsolt.borda@marosmix.hu címre (Név, email cím, telefonszám))
Megjegyzés:

A hazánkat is több mint egy éve sújtó koronavírus járvány okán az idei Maros Mix Feeder Kupát néhány rendhagyó szabály kötelező érvényű betartása mellet tudjuk csak megrendezni. Ezek részleteiről az alábbiakban olvashattok, de elől járóban szeretnénk kiemelni, hogy a mindennapjainkat szabályozó rendeleteket nem mi hozzuk, ezeket betartatni azonban verseny szervezőként a mi felelősségünk is. Kérünk benneteket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel segítsétek a munkánkat, legyetek szabálykövetők, és vigyázzatok egymásra. Mind a hazai horgász versenysport, mind pedig a Maros Mix szervezőgárda nevében köszönjük az együttműködéseteket!

 

A versenyen csak az vehet részt, aki a „Nyilatkozat sportrendezvényen történő részvételhez V3” nyomtatványt kitölti, aláírja és leadja a szervező képviselőjének legkésőbb a szektorba lépéskor. Szükség esetén a nyomtatvány letölthető innen is: EÜ NYOMTATVÁNY

 

Egy versenyzőnek maximum 1fő kísérője lehet, az Eü nyilatkozat kitöltése a kísérőnek is kötelező! Mivel a Maty-ér nem közterület, így az érvényben lévő kormányrendelet értelmében a verseny senki más által nem látogatható. Ez a törvény, be kell tartanunk, remélhetőleg a következő hasonló rendezvényeken már nem lesz ilyen gondunk.

A verseny reggelén jellemző tömörülés és a személyes kontaktok elkerülése érdekében a szokottól eltérően ennek a versenynek a nevezési díját csak utalással tudjátok rendezni!

Kérjük, hogy a nevezési díjat, azaz 20.000 Ft-ot legkésőbb március 31. szerda éjfélig utaljátok el! A versenyen való indulásnak feltétele a nevezési díj rendezése.

 

UTALÁSHOZ SZÜKSÉGES ADATOK


Kedvezményezett: Maros Mix Kft.
Bank: Erste Bank
Számlaszám: 11600006-00000000-78856273 
Összeg: 20.000 Ft

PROGRAM


2021.április 02.péntek
07:00  Sorsolás (szervezők által történő sorsolás élő Facebook közvetítésben)
08:00  1.hagngjelzés - Rajthelyek elfoglalása
10:50  2. hangjelzés: etetés kezdete
11:00  3. hangjelzés: verseny kezdete
15:55  4. hangjelzés: utolsó 5 perc a versenyből
16:00  5. hangjelzés: verseny vége, mérlegelés


2021.április 03. szombat
07:00  Sorsolás (szervezők által történő sorsolás élő Facebook közvetítésben)
08:00  1. hangjelzés: rajthelyek elfoglalása
10:50  2. hangjelzés: etetés kezdete
11:00  3. hangjelzés: verseny kezdete
15:55  4. hangjelzés: utolsó 5 perc a versenyből
16:00  5. hangjelzés: verseny vége, mérlegelés
17:30  „Zártkörű” díjátadó a nagy tribünön, élőben közvetítve

A VERSENY MEGRENDEZÉSE


A versenyen csak az vehet részt, aki a „Nyilatkozat sportrendezvényen történő részvételhez V3” nyomtatványt kitölti, aláírja és leadja a szervező képviselőjének legkésőbb a szektorba lépéskor. Szükség esetén a nyomtatvány letölthető innen is: EÜ NYOMTATVÁNY

 

Covid elleni védekezéssel kapcsolatos információk

A többszörös fizikai érintkezést elkerülő sorsolási technika alkalmazás feltételeinek eleget téve a sorsolást a szervezők végzik, a kiemelt helyek (szélső és szélső melletti helyek) figyelembe vételével. Ennek menete a következő: A verseny szervezői április 2-án reggel 7:00 órakor a Maros Mix Facebook oldalán élő közvetítésben fogják kisorsolni mindenki horgászhelyét a nevezők alfabetikus sorrendjében. A sorsolásra ezért nem kell és nem is lehet megjelenni a helyszínen, nincsen megnyitó sem. A versenyzők közvetlenül a számukra kisorsolt rajthelyre érkezhetnek reggel 8 órára, ekkortól lehet a box-ba belépni, bepakolni, szükség esetén vizet felhozni, etetőanyagot keverni. Mivel a verseny 11:00-kor kezdődik, így a rajthelyen mindenkinek 3 óra áll majd rendelkezésére a felkészülésre és az etetőanyagok, csalik előkészítésére. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ebben az időszakban kerüljenek minden csoportosulást, büfében ücsörgést, parkolóban bandázást. Kérjük, kerüljétek a csónaktároló épületek és a parkolók használatát, a rajthelyen történő kajakeverés mindenki számára adott! A sorsolás eredménye a versenypályára vezető úton a kapunál is ki lesz függesztve, valamint a Maros Mix Facebook oldalára is felkerül.


Kérünk minden versenyzőt a lehető legkevesebb szociális érintkezésre, a védőtávolságok, illetve a maszkviselési szabályok betartására! Ennek értelmében a rajthelyen nem, de a rajthelyet elhagyva a maszk viselése az evezőspálya teljes területén kötelező!

A versenyzők a forduló előtt és után sem látogathatják egymás rajthelyét különösen addig, míg a mérlegelők meg nem érkeznek. A maszk viselése a mérlegelés során kötelező! A mérlegelés során csak a mérlegelő bizottság és a versenyző tartózkodhat a rajthelyen. Kérjük a kísérőket is, hogy ne kísérjék a mérlegelőket a pályán, a mérlegelőlapokat még azok feldolgozása előtt, tehát az utolsó mérés után azonnal megjelentetjük a Maros Mix Facebook oldalán!


A vasárnapi díjátadó menete is rendhagyó lesz, kizárólag a verseny díjazottjait várjuk csak a díjátadóra, mindenki mást kivételesen arra kérünk, hogy a verseny után hagyja el a versenypályát, és induljon haza.


A verseny szabályzata és limitek

Egy fordulóban maximum 10 l etetőanyag (bekevert, áttört, kész, nedves állapotban, beleértve földet, agyagot, kukoricát, magokat és minden egyéb, a vízi környezetre és a növényzetre ártalmatlan, nem mérgező összetevőt).
A versenyen egy fordulóban a következő élőcsali-felhasználás engedélyezett: 1,5 l élőcsali használható fel, amely legfeljebb 0,5 liter etetőszúnyog-lárvát (aprószúnyogot), legfeljebb 0,5 liter földigilisztát (beleértve annak valamennyi alfaját) nem összevágott formában tartalmazhat.

A pálya üzemeltetőjének külön kérése, hogy minden versenyző a nála képződött szemetet és megmaradt etetőanyagot az általunk kihelyezett konténerbe szíveskedjen rakni!

 

A verseny szabályzata:
FEEDER VERSENYSZABÁLYZAT - SZABÁLYZAT MEGTEKINTÉSE


Versenyzői kártya

A MOHOSZ által 2021.március 18-án kiadott   című tájékoztató 13. pontjának értelmében a versenyen való részvétel feltétele a versenyzői engedély megléte. Ennek váltásának módja megváltozott. A változás részelete az alábbi  videóban kerültek összefoglalásra!

 

MAROS FEEDER KUPA 2021.04.02-03


  I. FORDULÓ  PDF  

  II. FORDULÓ  PDF  

  ÖSSZESÍTETT  PDF  ARCHIVUM


MAROS FEEDER KUPA 2020