Verseny dátum:
2020.június 20-21.
Edzésnap (Edzésnap haltartó használata TILOS!):
2020.június 19. péntek
Díjazás:
Értékes Tubertini és Maros tárgynyeremények
Nevzés:
Email üzenetben a verseny@marosmix.hu címre (Név, email cím, telefonszám))
Megjegyzés:
FONTOS TÁJÉKOZTATÓ! A járvány helyzetre való tekintettel az evezős pálya belépési rendje az alábbiak szerint alakul. Ez minden versenyzőkre vonatkozik a verseny során. Használható részünkről a teljes terület, ide értve az éttermet, szállót, csónaktárolót, de parkolni csak a murvás területen lehet, kivételt ez alól a szálló vendégei élveznek. Az étterem területére csak maszkban lehet belépni. Az olimpiára készülő élversenyzők védelme érdekében a belépő vendégeknek lázmérésen kell átesniük, a szabályozás értelmében akinek 37,5 feletti értéket mutat a lázmérő sajnos nem jöhet be a területre, így a versenyen történő indulása sem megoldható. A szervezők az esetleges balesetekért felelősséget nem vállalnak! A rendezők fenntartják a jogot a kialakult vírus helyzetre való tekintettel, hogy a versenyt elhalasszák, de erről értesítik a nevezőket.
18.000 Ft

PROGRAM
2020.június 20. szombat
06:30 Gyülekező, regisztráció
07:00 Sorsolás
08:00 Rajthelyek elfoglalása
09:00 Limit ellenőrzés
09:50 Alapozó etetés
10:00 Első forduló kezdete
15:00 Első forduló vége


2020.június 21. vasárnap
07:00 Sorsolás
08:00 Rajthelyek elfoglalása
09:00 Limit ellenőrzés
09:50 Alapozó etetés
10:00 Második forduló kezdete
15:00 Második forduló vége
17:00 Eredményhirdetés

ETETŐANYAG, CSALI
A versenyen használható 15 l etetőanyag, ami magában foglalja az etetésre és horgászatra szánt magokat is.
Élőanyagként 1,5 l használható, ami tartalmazza a horogra szánt nagy szúnyogot, amit a hivatalos Fips edényben kell bemutatni.
A pálya üzemeltetőjének külön kérése, hogy minden versenyző a nála képződött szemetet és megmaradt etetőanyagot az általunk kihelyezett konténerbe szíveskedjen rakni.


FONTOS TÁJÉKOZTATÓ! A járvány helyzetre való tekintettel az evezős pálya belépési rendje az alábbiak szerint alakul. Ez minden versenyzőkre vonatkozik a verseny során. Használható részünkről a teljes terület, ide értve az éttermet, szállót, csónaktárolót, de parkolni csak a murvás területen lehet, kivételt ez alól a szálló vendégei élveznek. Az étterem területére csak maszkban lehet belépni. Az olimpiára készülő élversenyzők védelme érdekében a belépő vendégeknek lázmérésen kell átesniük, a szabályozás értelmében akinek 37,5 feletti értéket mutat a lázmérő sajnos nem jöhet be a területre, így a versenyen történő indulása sem megoldható.

IX. TUBERTINI FEEDER KUPA 2020.06.21.


  I. FORDULÓ  PDF  

  ÖSSZESÍTETT  PDF  

  SZEKTOROK  PDF