Iglódi Réka
 A jövő reménysége

 

 

Sziasztok Iglódi Réka Anikó vagyok, Komáromban élek, jelenleg egyetemi tanulmányaimat folytatom a Selye János Egyetemen Komárnoban. Már kiskoromban apukámmal kijártunk a vízpartra pecázni és így kezdődött az én szenvedélyem a horgászat iránt. 10 éves koromban kezdtem el versenyezni megyei szinten a korosztályomban és nem egy alkalommal a felnőttek között. Az első női megyei bajnokságom 13 évesen volt, amit rögtön sikerült is megnyernem, ami nagy erőt adott a továbbiakban.

 

Sok környékbeli versenyen részt vettem, főleg a felnőtt férfiak között horgásztam és büszke
vagyok arra, hogy vagy a dobogón vagy a dobogó közelében végeztem. Az első női OB-m 17 évesen volt, ott megéreztem, hogy sokat kell még fejlődnöm. 1 év kihagyás után 2019-ben újra rajthoz álltam és újra megmérettethettem magam a legjobbakkal. A fordulók folyamán sokat tanultam és az eredményeim is jobbak lettek. Nagyon jól esett hogy, sokan dicsérték
hogyan horgászom és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy Barna Szilárd felajánlotta a
segítségét.
 

Régóta használunk Maros Mix termékeket, amelyek mindig frissen és ami nagyon fontos ugyan azon minőségben állnak rendelkezésre. A versenyeken mindig meghozzák azt a hal mennyiséget, amivel nyerési esélyeink is lehetnek, ha ki tudjuk használni. Amit sokat használunk etetőanyagokat úgy a tejesség igénye nélkül párat felsorolnék: XXL Ponty Kárász, XXL Light Bream, Dévér Speciál, stb. A mai napig az egyik legjobb nagydévéres keverék az XXL és a Dévér Speciál keveréke.  Különböző aromákat is használunk főként folyékonyakat, amelyek mind kiváló minőségűek. Még amit kiemelnék a nagyon jó minőségű Maros Mix földek. A Maros Mix termékeket mindenkinek csak ajánlani tudom, mert kitűnő minőségük mellett nagyon jó ár-érték arányúak.