Csala Tibor
MLS Országos Bajnok
Kisgyermek korom óta horgászom. Édesapám és bátyám is horgászott, így nem volt kérdés, hogy engem is megfertőz ez a szenvedély. Általános iskola felső tagozatában, már el engedtek szüleim a barátokkal horgászni,és végig pecáztuk a nyarakat.

Azután 1990-ben lett az életemben egy nagy törés, motorbalesetet szenvedtem és eltört a gerincem. Ennek következtében súlyos mozgáskorlátozott lettem. Felépülésem után, 1993-ban újra elkezdtem horgászni, ekkor találkoztam először a Maros Mix termékeivel, óriási előrelépés volt számomra, mert előtte etetőanyagnak sertéstápot használtam áztatott kenyérrel összekeverve.

Mikor gyermekeim már önállóak lettek 2015 környékén,még több időm jutott horgászatra és egyre jobban izgatott a versenyzés gondolata. El is indultam egy két helyi kis versenyen, ahol egész jó helyezéseket értem el. De az első lökést Matalin János adta, aki megkérdezte, hogy nincs-e kedvem csatlakozni a TCSOB-én mozgássérültként a csapathoz. Ez volt az első komoly versenyem 2018-ban,ahol első helyen végeztem. A sikerhez nagy mértékben hozzájárult a Maros Mix XXL ponty-kárász. A többiekhez képest nagyon sok etetőanyagot használtam míg ők a csemege kukoricát favorizálták.

Nagyon sok segítséget kaptam még Varga Tamástól is, akinek most már csapattársa lehetek! A következő nagy előrelépést Szili bácsinak köszönhetem: A tavalyi évben tavasszal Megyei csapat bajnokságon mellette horgásztam, nagy csatát vívtunk ,igaz alul maradtam, de a verseny végén megkérdezte " nincs-e kedvem a Maros Mix csapatát erősíteni" Örömmel igent mondtam. Amely nekem felért egy győzelemmel. 2020 nyarán a Maros Mix támogatásával sikerült elérnem eddigi legnagyobb sikeremet, augusztusban Szűcs Tamás segítőmmel akinek szintén sokat köszönhetek,megnyertük az Országos Bajnokságot.
Kedvenc etetőanyagom a Maros Mix XXL.

EREDMÉNYEK MLS (mozgás- és látássérültek kategóriában):
2018. Megyei Egyéni Bajnokság 2. hely.
2018. Tubertini Kupa 2. hely.
2018. Országos Bajnokság 5. hely.
2019.Tubertini Kupa 1 hely.
2019. EA kupa 1 hely.
2019. Országos Bajnokság 3. hely.
2020. Maros Mix Kupa 1 hely.
2020. EA kupa 1 hely.
2020. Megyei Egyéni Bajnokság 1 hely.
2020. Országos Bajnokság 1 hely.