Dr. Kulcsár Aranka
 Női Csapat Világbajnok

Gyermekkorom óta horgászom, a nyaraim jelentős részét a Velencei-tónál töltöttem és a szüleim 7 éves koromtól vittek különféle versenyekre. A versenyzői pályafutásom jelentős részében megyei versenyeken és országos csapatbajnokságokon indultam.

 

Székesfehérváron élek, így Fejér és Somogy megye horgászvizein horgászom a legtöbbet. A női egyéni bajnokságokon néhány évvel ezelőtt kezdtem el indulni és viszonylag hamar bekerültem a válogatott keretbe, majd az utazó csapatba is. Az országos MOHOSZ összesített versenyeket illetően egy magyar bajnoki címet szereztem, 2020. évben (Kunhegyes és Szeged részfordulókkal), illetve ezen kívül egy csapat világbajnoki címem van (Dél-Afrika). Alapvetően a horgászat tölti ki a szabadidőm jelentős részét - télen is, illetve a nyári kánikulában is képes vagyok vízparton ülni - és az úszós módszer az, amelyik közel áll hozzám.

 

A Maros-Mix termékek mindegyikét használom, keszeghorgászatra és pontyhorgászatra egyaránt. Vannak kedvenc termékeim (pl. a pellet box, TTX, SW Sweetcorn, SW Panettone, aromák, üveges kukoricák), de szívesen kísérletezek minden termékkel.

 

Sporttársi üdvözlettel: Kulcsár Aranka

 

 

 

 

EREDMÉNYEK


Világbajnokság
  • 2019. Női Világbajnokság csapat 1. hely (Dél-Afrika)
Magyar bajnokság
  • 2018. Női magyar bajnokság 4. hely (Látókép-Maconka)
  • 2019. Női magyar bajnokság 4. hely (Gyomaendrőd-Bogyiszló)
  • 2020. Női magyar bajnokság 1. hely (Kunhegyes-Szeged)

                              


Dr. Kulcsár Aranka
Dr. Kulcsár Aranka
Dr. Kulcsár Aranka
Dr. Kulcsár Aranka