MAROS 2021 HU

  • Katalógusok
  • 2021.Jan.29

2020 egy olyan év volt, amit talán sosem felejtünk el. A koronavírus okozta világjárvány miatt a Nemzetközi Horgász Szövetség az összes nemzetközi világversenyt törölte, de szerencsére a MOHOSZ itthon minden országos bajnokságot meg tudott rendezni. Ennek köszönhetően a válogatott versenyzőkkel felálló MAROS csapat tagjai teljes gőzzel tudtak a hazai versenyekre koncentrálni. Számos egyéni siker mellett, mindhárom Magyar Klubcsapat Bajnoki cím megszerzésével történelmet írtak versenyzőink.

Barna Szilárd a Maros Mix Kft. alapítójának az Agrárminisztérium Horgászatért Érdemérmet adományozott. Szilárd több évtizedes munkája, eddigi életműve döntően a horgászatról, annak szeretetéről és sokszínűségéről szól, így az utánpótlás-nevelés, az élversenyzés és a magyar nemzeti válogatott támogatása okán is méltán lehet példakép mindenki számára. Részt vett abban az évtizedes munkában, ami a magyar versenysportot végül a világ élmezőnyébe juttatta. Az általa alapított Maros Mix Kft. a mai napig aktív tagja a nemzeti horgászsport támogatói rendszerének is.
Bakó Péter fiatalkora ellenére többször bizonyította már, hogy ott a helye a legjobbak között. A 19 éves korábbi ifjúsági egyéni világbajnok ifjú titán 2020-ban hihetetlen eredményes évet zárt. A három klubcsapat bajnoki aranyérem mellett a felnőtt feeder egyéni bajnoki címet is magáénak tudhatja. Ezen felül két magyar bajnoki bronzérmet is a nyakába akasztottak, method feeder és U20-as úszós kategóriában.


„Hisszük, hogy bár nem csak a Maros Mix termékei
tehetnek valakit eredményes horgásszá, de tudjuk velük
sokkal könnyebb halat fogni!”