MAROS 2023 HU

  • Katalógusok
  • 2023.Feb.14

A Maros-Mix Kft. termékskáláján, a MAROS márka mellett, Erdei Attila teszthorgászunk nevével fémjelzett és minden évben új árucikkekkel bővülő EA termékek is megtalálhatóak. A világ- és Európa-bajnok Walter Tamás által megálmodott és a Maros-Mix három évtizedes gyártási tapasztalatával testet öltött Serie Walter termékcsalád pedig új szintű lehetőségeket kínál az úszós és a feeder horgászatban egyaránt. Ezen felül cégünk forgalmazza Magyarországon és Romániában az olasz Tubertini termékeit is.

Büszkék vagyunk arra, hogy készítményeink iránt nem csak itthon, hanem külföldön is egyre inkább nő az érdeklődés.

És továbbra is valljuk:

„Nem csak a Maros-Mix termékek tehetnek valakit eredményes horgásszá, de velük sokkal könnyebb halat fogni!”

 

EREDMÉNYEK 2022-BEN


2022-ben a magyar horgász versenysport tovább növelte népszerűségét és sikerességét. Büszkék vagyunk arra, hogy számos nemzetközi érem megszerzéséhez járultak hozzá a Maros Csapat versenyzői.

A feeder szakágban meghirdetett mindkét klubcsapat országos bajnokságot megnyerte csapatunk. A method és hosszúelőkés feeder klubcsapat magyar bajnok a Maros-WalterLand Team! Bakó Péter megvédte egyéni és csapat világbajnoki címét method feeder szakágban és a method Ob-n a tavalyi bajnoki cím után idén a második hellyel büszkélkedhet. Hosszúelőkés feeder szakágban is maradt dobogón, a tavalyi arany után idén ezüstérmet szerzett.

Az I. Masters Feeder világbajnokságon a tavalyi úszós egyéni masters világbajnok Ambrus Tibor az első a világon, aki mindkét szakágban egyéni világbajnoki címet szerzett masters kategóriában! A világbajnok csapat tagja volt még a masters feeder és úszós magyar bajnok Erdei Attila is. Attila egyébként a két masters bajnoki cím mellett idén negyedik alakommal megnyerte a hosszúelőkés feeder OB-t felnőtt „király” kategóriában! A XXVIII. Női világbajnokságon pedig a lányok mindössze egy ponttal vesztették el a világbajnoki címet csapatban és egyéniben is hajszálon múlott nekik a legfényesebb érem: két Marosos lány állt a dobogón, Walter-Barna Diána ezüst-, Savanyó-Kovács Hajnalka pedig bronzéremmel a nyakában. Szívből gratulálunk minden versenyzőnknek!