Nagy Benedek
Ifjúsági Válogatott

 

 

Úgy gondolom szerencsésnek tarthatom magam, mivel anno 5-6 évesen engem nem vitt magával a számítógépes világ, ellentétben ezzel inkább a nagymamámmal szerettem horgászni járni, így utólag belegondolva legfőképp neki köszönhetem, hogy most a horgásztársadalom részese lehetek. Teltek múltak az évek, a horgászat iránti szeretetem megkérdőjelezhetetlen lett, amikor nem a vízparton voltam a bátyámmal, akkor éppen horgászújságokból, kisfilmekből bővítettük tudásunkat

 

Az első igazi komolyabb horgászversenyem 2013-ban volt, amikor Walter Tamás javaslatát megfogadva, elindultam az első utánpótlás országos bajnokságon. Láss csodát, kezdők szerencséjével sikerült is kiharcolnom a válogatottságot U14-es kategóriában. Innentől kezdve nem is volt megállás. Rá egy évvel már azt vettem észre, hogy Hollandiában ülök a ládámon várva, hogy megkezdődjön életem első világbajnoksága. Jelenlegi tudásom nagy részét az akkori szövetségi kapitányunknak, Martin Gábornak köszönhetem, aki türelmesen kijavította hibáimat, miközben tudását próbálta, minél nagyobb számban átadni.

 

A következő években kisebb-nagyobb eredményeket igaz sikerült elérnem, viszont valamiért a válogattság nem akart ismételten összejönni, mindig akadtak nálam ügyesebbek, szerencsésebbek. Na de a 2021-es Szolnoki U25-ös országos bajnokságon elért 4. helyezésemmel ismételten bekerültem a válogatottba, ezáltal 2022-ben újból világbajnokságon képviselhetem majd a hazámat. Azon szerencsés horgászok közé tartozom, aki 2014 óta rengeteg támogatást kaptak Walter Tamástól, illetve aki által 2022-től nem csak a válogatott csapatba tartozhatok, hanem a Maros-mix csapat részese is lehetek. Remélem a következő években méltó eredményekkel tudom majd népszerűsíteni e két csapat hírnevét. Ámen.

 

Kedvenc Maros-mix/ Serie Walter termékeim: SW sweetcorn és river,,Maros XXL paduc-márna, illetve bármelyik Maros vagy SW aktivátor..

 

EREDMÉNYEK


  • 2015 OB egyéni 4.hely – Nagybajom U15
  • 2021 OB egyéni 4. hely – Szolnok U25
  • 2020 TCSOB egyéni 1.hely – Szeged U25
  • 2021 TCSOB egyéni 1. hely – Szeged U20
  • 2015 és 2019 megyei bajnok- Tolna megye U20

Nagy Benedek
Nagy Benedek
Nagy Benedek