Roskó Péter
Pontyfogó Válogatott

Gyermekkorom óta szeretek horgászni, ami idővel a szenvedélyemmé vált. A különböző horgászmódszerek közül a pontyhorgászat áll a szívemhez a legközelebb. Az elmúlt 10 évben számos hazai és külföldi versenyen vettem részt. A dobogós helyezések és bajnoki címek mellett – egyéni és csapat szinten – büszkeséggel tölt el, hogy idén lesz a hetedik alkalom, hogy a magyar válogatott tagjaként veszek részt pontyfogó világbajnokságon.

Az első versenyeim egyikén találkoztam a szerb pontyfogó-világbajnokokkal, akik akkor a Maros Mix versenyzői voltak. Tájékozódtam az általuk ajánlott termékekről, amiket elkezdtem alkalmazni a horgászataim során. A Maros Mix termékei hasznosnak bizonyultak mind a hétköznapi peca, mind az éles/versenyhelyzetek alkalmával, ezért egyre többet használtam azokat. Az idő előrehaladtával, valamint eredményeim javulásának hatására fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy a versenyzést magasabb szinten szeretném űzni, amihez támogatókat kerestem.

2013 óta veszek részt versenyeken a Maros Mix támogatott horgászaként. Nekem a csalizáshoz az egyik legjobban bevált termék a Maros Mix Method Box, amelyet PVA termékekbe szoktam tölteni. Ehhez sikeresen használom még az Extra Aktivátorok különböző ízesítéseit, továbbá kedvenceim közé tartoznak a Serie Walter Bloody pop-up-ok is.

Mindezek alapján teljes mértékben egyetértek a cég bemutatkozójában szereplő mottóval, amely szerint:
„Nem csak a Maros-Mix termékek tehetnek valakit eredményes horgásszá, de tudjuk, velük sokkal könnyebb halat fogni!”

 

EREDMÉNYEK


Magyar bajnokság

2013 Egyéni 1. Hely Maconka
2013 Csapat 1. hely Maconka
2014 Csapat 1. hely Maconka
2014 Egyéni 4. Hely Maconka
2015 Egyéni 5. Hely Deseda
2016 Egyéni 4. Hely Deseda
2017 Egyéni 2. Hely Deseda-Maconka
2018 Egyéni 4. Hely Deseda-Szálka-Maconka
2019 Csapat 1. hely Deseda-Deseda-Maconka
2019 Egyéni 3. Hely Deseda-Deseda-Maconka
2020 Csapat 2. hely Deseda-Fehérvárcsurgó-Maconka

Professzionális Bojlis Európa Kupa

2015 Szektor 1 összetett 4 Maconka
2016 Szektor 1 összetett 6 Maconka

 

 


Roskó Péter
Roskó Péter
Roskó Péter