18. EA RECORD KUPA -KIÍRÁS

18. EA RECORD KUPA -KIÍRÁS

Kiírásra kerül a 18. EA Record Kupa! Az Erdei Mester által megálmodott egy fordulós, egyéni megmérettetés különlegessége, hogy mind feeder, mind úszós technika alkalmazható. Idén is több kategóriába lehet nevezni, így Felnőtt férfi, Utánpótlás, Női, MLS, és 55+ választható. Az utánpótlás kategóriába a 18. életév alatt lehet nevezni. Az 55+ kategóriát tovább osztjuk abban az esetben, ha 55. és 65. életévüket betöltők közül legalább 10-10 versenyző nevez. Ebben az esetben külön Masters és Veterán kategória is indításra kerül. A verseny szabályzata a Feeder és a Finomszerelékes Országos Versenyszabályzat. A sorsoláson részt lehet venni, de a rajthelyeket a szervezők húzzák!  Fontos és a kiírásban is szereplő  szabály, a verseny során fel nem használt etetőanyagot a kihelyezett konténerekbe kell üríteni. Ugyancsak fontos szabályelem, hogy a 20 kg-os összefogás megahaladása esetén 2 db haltartó használata kötelező.

JELENTKEZÉS
Email: zsolt.borda@marosmix.hu (név, email cím, telefonszám, kategória adatokat kérünk megküldeni)


HELYSZÍN, DÁTUM
Helyszín: Maty-éri Evezőspálya
Edzésnap nincs!
Verseny: 2023.október 29.


NEVEZÉSI DÍJ
12.000 Ft - befizetni a verseny reggelén lesz lehetőség. a regisztráció során.


KATEGÓRIÁK
Felnőtt férfi | Utánpótlás | Női | MLS | 55+
Amennyiben a megfelelő számú versenyző (min. 10 fő/kategória) nevez az 55+ kategóriába, úgy  azok bontásra kerülnek Veterán és Masters kategóriákra.


PROGRAM
2023.október 29. vasárnap
06:30 Regisztráció

07:00 Megnyitó, Sorsolás
08:00 Rajthelyek elfoglalása
09:50 Alapozó etetés
10:00 Verseny kezdete
14:55 Utolsó 5 perces jelzés
15:00 Verseny vége
16:30 Eredményhirdetés


ETETŐANYAG, CSALI
A versenyen használható 10 l etetőanyag, ami magában foglalja az etetésre és horgászatra szánt magokat is.
Élőanyagként 1,5 l használható, ami tartalmazza a horogra szánt nagy szúnyogot, amit a hivatalos Fips edényben kell bemutatni. A 1,5 literes limitben az apró, etetésre szánt szúnyoglárva és a giliszta is maximum 0,5 liter lehet.

Fontos szabályelem, hogy a 20kg-ot meghaladó összfogás elérésekor második, 40 kg-ot elérésekor harmadik - és így tovább - haltartó használata kötelező! A verseny szabályzata a Feeder hosszú előkés Versenyszabályzat és a Finomszerelékes Versenyszabályzat. Jelentkezni a kiírásban megadott módon, emailban lehet. A pálya üzemeltetőjének külön kérése, hogy minden versenyző a nála képződött szemetet és megmaradt etetőanyagot az általunk kihelyezett konténerbe szíveskedjen rakni.


DÍJAZÁS
Az évek alatt már megszokott díjazás, értékes EA, Maros és Tubertini tárgynyeremények.


SZABÁLYZAT
ORSZÁGOS FEEDER VERSENYSZABÁLYZAT   ELOLVASOM


ORSZÁGOS FINOMSZERELÉKES VERSENYSZABÁLYZAT   ELOLVASOM


EGYEBEK
A szervezők az esetleges balesetekért felelősséget nem vállalnak! Versenyzői kártya meglête nem feltétel.