Maros Percek - EA IPro method etetőanyagok bemutatása - Erdei Attila

Sziasztok! Az etetőanyag gyártás terén már nehéz korszakalkotó újdonsággal kijönni a piacra. Most mégis úgy gondolom, hogy az új EA IPro methód etetőanyagokkal ez sikerült. Amikor először olvastam a neten az insect proteinről, azaz a rovar fehérjéről, azonnal tudtam, hogy ez egy olyan új alapanyag, amit feltétlen ki kell próbálni az etetőanyag készítés során.  ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 4.rész - Távdobás fonott főzsinórral

A KÉRDEZZ! ÉS MEGMUTATOM most következő részében - A versenyszerű feederezésben jó ideje okkal kap helyet a fonottzsinór. Első ízben a ponythorgaszatnál előkéhez, majd dobóelőkéhez alkalmazták. ... Tovább »

Elolvasom

XII. FEEDER OB KÖZÉPDÖNTŐ - ERDEI ATTILA RIPORT

Idén július utolsó hétvégéjére esett a feeder országos bajnokság középdöntője. Itt  jelenleg az egyenes ágból és az elődöntőkből továbbjutott 80 fős versenyzői tábor feleződik. Azaz, a legjobb 40 feederes  küzdhet a döntőben a bajnoki címért.  ... Tovább »

Elolvasom

Tavaszi Finom Feeder Sorokásáron - Erdei Attila, Bakó Péter

Egy héttel járunk a 2022-es Feeder Klubcsapat Világbajnokság előtt. Az Olaszországban megrendezendő VB-n újra kvalifikációt szerzett a Maros WalterLand Feeder Team is, melynek két tagja, Erdei Attila és Bakó Péter egy kis ráhangolódás, tréning céljából a soroksári Duna-ágra látogat el. ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 3.rész - Dobóelőke kötése

A KÉRDEZZ! ÉS MEGMUTATOM most következő részében - egy gyakorta előforduló kérdésre válaszolva - Attila bemutatja a dobóelőke és a főzsinór összekötésének módját. ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 2.rész - Csúszó úszós ütköző kötése

Új sorozat indult a Maros Percek YouTube csatornán, KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM címmel.  ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 1.rész - Method kosár újragumizása

Új sorozat indul a Maros Percek YouTube csatornán, KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM címmel. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - Őszi method feederezés Törökbálinton

Erdei Attila ezúttal a Törökbálint melletti horgásztóra látogat el, nem is egyedül.  ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - Tavaszi method horgászat Erdei Attilával

A tavasz idén nehezen adja azt a kellemes huszon néhány fokos, napsütéssel teli időjárását, amit várnánk tőle. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS-PERCEK - Hidegvízi hosszúelőkés feeder horgászat Erdei Attilával

Attila az előző filmben bemutatott keveréket a vízparton teszi próbára. Kellő alapossággal tér ki minden olyan fontos részletre, amely ebben az időszakban nagyban elősegíti a sikeres fogást. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »