MAROS PERCEK - EA METHOD ORSÓK BEMUTATÁSA

Az EA termékek ötvözik Erdei Attila több évtizedes tapasztalatát, precizitását., igényességét. A méltán népszerű termékcsalád kedvező ár/érték arányú eszközei most újabb remek darabokkal bővülnek. A EA Trinity és Method Carp botok mellé megérkeztek az EA Method orsók. A japán tervezésű (!) orsók két kivitelben, 5000-es és 6500-as méretben érhetőek el. A most következő bemutatóban Attila részletesen bemutatja az orsókat, azok műszaki paramétereit, alkamazási lehetőségeit.

 

 

Elolvasom

MAROS PERCEK - Őszi method feederezés Törökbálinton

Erdei Attila ezúttal a Törökbálint melletti horgásztóra látogat el, nem is egyedül. Társa a horgászatban Bakó Péter, aki 2021-ben a method feeder világbajnokságon, egyéni és csapat világbajnoki címet nyert. A napsütéses, de lehült időben a hideg vízi method feeder technika mérettetik meg a tó gazdag pontyállományán. A horgászat során jó pár nemrég és a jövőben debütáló EA újdonság is bemutatkozik, de emellett nem maradnak a világbajnoki tippek és praktikák sem.

 

 

Elolvasom

I. MASTERS FEEDER OB BESZÁMOLÓ - ERDEI ATTILA

$TITLE$
Erdei Attila
 Feeder Világbajnok

 

Nagyon szép hét áll mögöttem. Kicsit fáradtan érkeztem haza hétfőn éjszaka a feeder világbajnokságról, kedd a dolgaim rendezésével telt el s szerda volt a napja, amikor először edzeni tudtam a hétvégi h ... Tovább »

Elolvasom

MAROS-PERCEK - Hidegvízi hosszúelőkés feeder horgászat Erdei Attilával

Attila az előző filmben bemutatott keveréket a vízparton teszi próbára. Kellő alapossággal tér ki minden olyan fontos részletre, amely ebben az időszakban nagyban elősegíti a sikeres fogást. ... Tovább »

Elolvasom

FEHOVA 2020

A  hazaivadasz.hu stábja rövid riportot készített Attilával, amiben kérdések során át mesél Attila az elmúlt év sikereiről s a 2020-ban debütáló jdonságokról. ... Tovább »

Elolvasom