MAROS PERCEK - Tavaszi method feeder - Erdei Attila

Attila ezúttal a Deszki-tóra látogat el, hogy method feeder technikával minél szebb pontyokat fogjon a tó gazdag halállományából. A korábban érkező meleg tavaszi napok után, hűvös, szeles, változékony idő fogadja mesterünket a vízparton. ... Tovább »

Elolvasom

A Matula Műhely Live! vendége Erdei Attila

A Matula Műhely Live! vendége ez alkalommal a négyszeres Feeder Magyar Bajnok, egyszeres Egyéni Feeder Világbajnok, és kétszeres Csapat Világbajnok Erdei Attila volt ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 4.rész - Távdobás fonott főzsinórral

A KÉRDEZZ! ÉS MEGMUTATOM most következő részében - A versenyszerű feederezésben jó ideje okkal kap helyet a fonottzsinór. Első ízben a ponythorgaszatnál előkéhez, majd dobóelőkéhez alkalmazták. ... Tovább »

Elolvasom

XII. FEEDER OB KÖZÉPDÖNTŐ - ERDEI ATTILA RIPORT

Idén július utolsó hétvégéjére esett a feeder országos bajnokság középdöntője. Itt  jelenleg az egyenes ágból és az elődöntőkből továbbjutott 80 fős versenyzői tábor feleződik. Azaz, a legjobb 40 feederes  küzdhet a döntőben a bajnoki címért.  ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 3.rész - Dobóelőke kötése

A KÉRDEZZ! ÉS MEGMUTATOM most következő részében - egy gyakorta előforduló kérdésre válaszolva - Attila bemutatja a dobóelőke és a főzsinór összekötésének módját. ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 2.rész - Csúszó úszós ütköző kötése

Új sorozat indult a Maros Percek YouTube csatornán, KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM címmel.  ... Tovább »

Elolvasom

KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM 1.rész - Method kosár újragumizása

Új sorozat indul a Maros Percek YouTube csatornán, KÉRDEZZ! - MEGMUTATOM címmel. ... Tovább »

Elolvasom

FEHOVA 2020

A  hazaivadasz.hu stábja rövid riportot készített Attilával, amiben kérdések során át mesél Attila az elmúlt év sikereiről s a 2020-ban debütáló jdonságokról. ... Tovább »

Elolvasom