BAKÓ PÉTER 3x FEEDER MAGYAR BAJNOK

Idén sem adja alább Peti, sorra gyűjti a kupákat és az érmeket! Sokszor elhangzott már, sok szájból, de ez tény: a magyar feeder országos bajnokság a világ egyik legerősebb mezőnyét sorolja.  ... Tovább »

Elolvasom

Kilenc éremből négy - Masters, Veterán és Mozgáskorlátozott OB 2023

2023. 06. 29 –07.02. között Győr és a Rába folyó adott otthont a veterán, a masters és a mozgáskorlátozott kategória bajnokságainak. ... Tovább »

Elolvasom

60. Egyéni Országos Bajnokság Középdöntő

A szegedi elődöntőből 40-en csatlakoztak a ranglista legjobb 40 horgásza mellé a 80 fős középdöntőben. ... Tovább »

Elolvasom

Ezüstérem az V. Method Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságon

Ezüstérem az V. Method Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságon - Szeged, Maty-ér  Címvédőként érkezett csapatunk, a Maros-WalterLand Feeder Team a bajnokságra. ... Tovább »

Elolvasom

AZ "ÉV SPORTOLÓI" DÍJAT VETTEK ÁT VERSENYZŐINK

2023. február 21-én a Nemzeti Versenysport Szövetség a 2022-es világversenyeken eredményes sportolóknak adott át elismeréseket a Hilton Budapest hotelben megrendezett gálán. ... Tovább »

Elolvasom

BRONZÉRMES KLUBCSAPAT A MAROS-TUBERTINI TEAM

2022. október 14-16. között került megrendezésre a XXX. Klubcsapatok Országos Bajnoksága a Szolnok melletti  Alcsi-Szigeti Holt Tiszán.  ... Tovább »

Elolvasom

ERDEI ATTILA MASTERS MAGYAR BAJNOK

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Masters (55-65) Országos Bajnokság 4-5-6. fordulója a Gyomendrőd melletti Fűzfás-zugi holtágon. ... Tovább »

Elolvasom

EREDMÉNYES 2021

2022 februárt írunk, javában zajlanak a nevezések az országos megmérettetésekre. Mielőtt azonban egy új versenyévnek vágnánk neki, tekintsünk vissza  az elmúlt esztendőre, amely kétség kívül az egyik legsikeresebb éve volt a Maros Team versenyzői gárdájának. ... Tovább »

Elolvasom

BAKÓ PÉTER ÉS A MAGYAR CSAPAT ÚJRA A VILÁG TETEJÉN!

A hétvégén Maconka adott otthont az I. Free Style Method Feeder Világbajnokságnak. 11 nemzet 17 csapata küzdött a bajnoki címért, amit idén Magyarország tudhat magáénak, "A" csapatunk aranyérmet szerzett! ... Tovább »

Elolvasom

XLIV. Női OB - Tiszakécske

A hétvégén Tiszakécskén rendezték az idei női OB első 3 fordulóját. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »