EREDMÉNYES 2021

2022 februárt írunk, javában zajlanak a nevezések az országos megmérettetésekre. Mielőtt azonban egy új versenyévnek vágnánk neki, tekintsünk vissza  az elmúlt esztendőre, amely kétség kívül az egyik legsikeresebb éve volt a Maros Team versenyzői gárdájának. ... Tovább »

Elolvasom

BAKÓ PÉTER ÉS A MAGYAR CSAPAT ÚJRA A VILÁG TETEJÉN!

A hétvégén Maconka adott otthont az I. Free Style Method Feeder Világbajnokságnak. 11 nemzet 17 csapata küzdött a bajnoki címért, amit idén Magyarország tudhat magáénak, "A" csapatunk aranyérmet szerzett! ... Tovább »

Elolvasom

XLIV. Női OB - Tiszakécske

A hétvégén Tiszakécskén rendezték az idei női OB első 3 fordulóját. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS RAJZPÁLYÁZAT 2021 - EREDMÉNYHIRDETÉS

Kedves Gyerekek, Szülök!

Lezárásra került a Maros Rajzpályázat közönségdíjas szavazása. A meghirdetett kategóriák mindegyikére szép számmal érkeztek nagyszerű alkotások. Ki festett, ki rajzolt, ki elhagyta a kétdimenziós teret és hajtogatott egy-egy csónakot is a rajzra.  ... Tovább »

Elolvasom

KLUBCSAPAT MAGYAR BAJNOK A WALTERLAND-DAIWA

A csapat 66 ponttal nyerte meg a bajnoki címet és a vele járó kupát. Második helyre a Colmic Team, harmadikra a Tímár Mix Team érkezett meg. ... Tovább »

Elolvasom

Bakó Peti Feeder Magyar Bajnok

A jubilemumi X. Feeder Magyar Bajnokság utolsó 3 fordulójának a Gyomaendrőd melletti Fúzfás-zugi holtág adott otthont. ... Tovább »

Elolvasom

Újra bajnok a Maros Feeder Team

2020-ban a Maty-ér adott otthont a második csapatbajnokságnak a method feeder szakágban. A Maros Feeder Team újra bajnok, megvédte tavaly megszerzett címét. ... Tovább »

Elolvasom

A Racer Klub nyerte a pontyfogó OB 2. fordulóját

Hétvégén lezajlott a Pontyfogó OB második fordulója a kaposvári Deseda víztározón. ... Tovább »

Elolvasom

Csillag Laci világelső

CSILLAG LÁSZLÓ VILÁGELSŐ!!!

Az italianfishingtv.it minden évben közzé teszi az úszós világranglistát. Ez annyiban különbözik a (hivatalos) FIPS listától, hogy sokkal pontosabban tükrözi az aktuális helyzetet, mivel nemcsak a VB-t vagy EB-t vesz alapul, hanem egyszerre a kettőt! Azok kerülhetnek erre a listára, akik az elmúlt 5 évben minimum 10 fordulóban horgásztak.

Ezen a listán a mi Csillag Lacink a trónon, egészen fantasztikus 3,5-ös szektorátlaggal! Természetesen Walter Tamásnak is bérelt helye van az elején, jelenleg a 6. helyen.

Bravó srácok!

 

Fotó és forrás: WalterLand Facebook

Elolvasom