AZ "ÉV SPORTOLÓI" DÍJAT VETTEK ÁT VERSENYZŐINK

2023. február 21-én a Nemzeti Versenysport Szövetség a 2022-es világversenyeken eredményes sportolóknak adott át elismeréseket a Hilton Budapest hotelben megrendezett gálán. ... Tovább »

Elolvasom

BRONZÉRMES KLUBCSAPAT A MAROS-TUBERTINI TEAM

2022. október 14-16. között került megrendezésre a XXX. Klubcsapatok Országos Bajnoksága a Szolnok melletti  Alcsi-Szigeti Holt Tiszán.  ... Tovább »

Elolvasom

ERDEI ATTILA MASTERS MAGYAR BAJNOK

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Masters (55-65) Országos Bajnokság 4-5-6. fordulója a Gyomendrőd melletti Fűzfás-zugi holtágon. ... Tovább »

Elolvasom

EREDMÉNYES 2021

2022 februárt írunk, javában zajlanak a nevezések az országos megmérettetésekre. Mielőtt azonban egy új versenyévnek vágnánk neki, tekintsünk vissza  az elmúlt esztendőre, amely kétség kívül az egyik legsikeresebb éve volt a Maros Team versenyzői gárdájának. ... Tovább »

Elolvasom

BAKÓ PÉTER ÉS A MAGYAR CSAPAT ÚJRA A VILÁG TETEJÉN!

A hétvégén Maconka adott otthont az I. Free Style Method Feeder Világbajnokságnak. 11 nemzet 17 csapata küzdött a bajnoki címért, amit idén Magyarország tudhat magáénak, "A" csapatunk aranyérmet szerzett! ... Tovább »

Elolvasom

XLIV. Női OB - Tiszakécske

A hétvégén Tiszakécskén rendezték az idei női OB első 3 fordulóját. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS RAJZPÁLYÁZAT 2021 - EREDMÉNYHIRDETÉS

Kedves Gyerekek, Szülök!

Lezárásra került a Maros Rajzpályázat közönségdíjas szavazása. A meghirdetett kategóriák mindegyikére szép számmal érkeztek nagyszerű alkotások. Ki festett, ki rajzolt, ki elhagyta a kétdimenziós teret és hajtogatott egy-egy csónakot is a rajzra.  ... Tovább »

Elolvasom

KLUBCSAPAT MAGYAR BAJNOK A WALTERLAND-DAIWA

A csapat 66 ponttal nyerte meg a bajnoki címet és a vele járó kupát. Második helyre a Colmic Team, harmadikra a Tímár Mix Team érkezett meg. ... Tovább »

Elolvasom

Bakó Peti Feeder Magyar Bajnok

A jubilemumi X. Feeder Magyar Bajnokság utolsó 3 fordulójának a Gyomaendrőd melletti Fúzfás-zugi holtág adott otthont. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »