18. EA RECORD KUPA - SZEGED, MATY-ÉR

A felhős-ködös idő ellenére megtelt a Maty-éri evezőspálya a XVIII. EA Kupán. Közel 180 versenyző öt kategóriában közel két tonna (1919 kg) halat fogott az év egyik legspeciálisabb versenyén, hiszen az öt órás fordulóban úszós és feeder módszerrel egyaránt lehetett horgászni. A két technika ötvözése a Maty-éren sok esetben indokolt lehet, hiszen a verseny kezdetében olykor a belső területeken kell keresni a halat, még az idő előrehaladtával a partközelben, rakósbottal precízen és gyorsan lehet rájuk horgászni. ... Tovább »

Elolvasom

METHOD ORSZÁGOS BAJNOK A MAROS-WALTERLAND

Harmadszor is felvésik csapatunk nevét a method feeder országos bajnokság vándorkupájára. ... Tovább »

Elolvasom

ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOKON 2022

A héten több korosztályos országos bajnokság is zajlik a Maty-éri evezősön. Minden kategóriában jelen vannak versenyzőink. ... Tovább »

Elolvasom

WALTERLAND MASTERS 2022 - SZEGED

2022-ben a WalterLand Masters nyitja a nemzetközi úszós szezont. Európa egyik (ha nem a) legrangosabb meghívásos versenyén 17 nemzet 43 csapata vesz részt. ... Tovább »

Elolvasom

I. MASTERS FEEDER OB BESZÁMOLÓ - ERDEI ATTILA

$TITLE$
Erdei Attila
 Feeder Világbajnok

 

Nagyon szép hét áll mögöttem. Kicsit fáradtan érkeztem haza hétfőn éjszaka a feeder világbajnokságról, kedd a dolgaim rendezésével telt el s szerda volt a napja, amikor először edzeni tudtam a hétvégi háromfordulós Masters Feeder Ob-ra. Erről szeretnék most beszámolni nektek.

Ami támogatta a felkészülést az volt, hogy ta ... Tovább »

Elolvasom

CÍMVÉDÉS - KLUBCSAPAT BAJNOK A MAROS-WALTERLAND

2021 Feeder Klubcsapat Bajnoka a MAROS-WalterLand! Rajt-cél győzelemmel megvédte címét a világbajnok csapat, ezzel az eddigi hat országos bajnokság felét tudhatja magéának a csapat.  ... Tovább »

Elolvasom

X.Maros Feeder Kupa - beszámoló

Nagy Martin nyerte a X. Maros Feeder Kupát. Mind a két versenynap sikerült nyernie a szektorát, így 2 ponttal és 12.840 gramm összsúllyal léphetett a dobogó legfelső fokára. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2020

A hétvégén sem a időjárásra, sem a halak étvágyára nem lehetett panaszunk, izgalmakkal és igazi bónuszhalakkal ... Tovább »

Elolvasom

Beszámoló - Tubertini Feeder Kupa

Folytatva a versenyek sorát -végre - elérkeztünk a Tubertini Feeder Kupához, a kilencedikhez. ... Tovább »

Elolvasom

XX. MAROS KUPA - A PÁLYAREKORD

Nagyon vártuk, eljött végre, esett, fújt, de nagyon jó volt újra versenyezni. 2020.május 31-én délután véget ért az idén 20. alkalommal megrendezett Maros Mix Kupa. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »