18. EA KUPA 2023 - BESZÁMOLÓ

Szeged a napfény városa, így mi más, napsütés fogadta ma is azokat, akik részt vettek az idei EA Kupán, ... Tovább »

Elolvasom

EURÓPA-BAJNOK A MAGYAR RENDŐR HORGÁSZ VÁLOGATOTT

2023.szeptember 01-én és 02-án Németországban, Barby település mellett az Elba folyón került megrendezésre a 34. Rendőr Horgász Európa Bajnokság, melyen a magyar rendőrség - a Maros-mix által támogatott - Magyar Nemzeti Rendőr Horgász Válogatottal, és egy regionális csapattal a KHESZ Rendőr Horgász Csapattal képviseltette magát. ... Tovább »

Elolvasom

METHOD FEEDER OB ELŐDÖNTŐ - VÁRADI ÁDÁM

Sziasztok! Hétvégén a kiskunmajsai Majsa-tavon a VIII. Method Feeder Országos Bajnokság elődöntőjén vettem részt, ahol sikerült mind a két fordulót hibátlan eredménnyel 2 ponttal, 114.850 gramm fogott súllyal fellépnem a dobogó legfelső fokára.  ... Tovább »

Elolvasom

VERSENY A HUNYADI-TAVON - Smányi Szabolcs

A múltheti Maty-éri kevés halas horgászat után igazi felüdülés volt vasárnap egy olyan versenyen részt venni, ahol a halak igazán kapó kedvükben voltak. ... Tovább »

Elolvasom

FILM A 18. EA RECORD KUPÁRÓL

A felhős-ködös idő ellenére megtelt a Maty-éri evezőspálya a XVIII. EA Kupán. ... Tovább »

Elolvasom

Versenybeszámoló - Borda Zsolt

XXII. alkalommal került megrendezésre a Kiss István emlékverseny, Szentesen a Kurca belvárosi szakaszán. A pálya érdekessége hogy téli időszakban sem fagy be, ebből adódóan tökéletes helyszín kisebb versenyek lebonyolítására ebben az időszakban. ... Tovább »

Elolvasom

18. EA RECORD KUPA - SZEGED, MATY-ÉR

A felhős-ködös idő ellenére megtelt a Maty-éri evezőspálya a XVIII. EA Kupán. Közel 180 versenyző öt kategóriában közel két tonna (1919 kg) halat fogott az év egyik legspeciálisabb versenyén, hiszen az öt órás fordulóban úszós és feeder módszerrel egyaránt lehetett horgászni. A két technika ötvözése a Maty-éren sok esetben indokolt lehet, hiszen a verseny kezdetében olykor a belső területeken kell keresni a halat, még az idő előrehaladtával a partközelben, rakósbottal precízen és gyorsan lehet rájuk horgászni. ... Tovább »

Elolvasom

METHOD ORSZÁGOS BAJNOK A MAROS-WALTERLAND

Harmadszor is felvésik csapatunk nevét a method feeder országos bajnokság vándorkupájára. ... Tovább »

Elolvasom

ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOKON 2022

A héten több korosztályos országos bajnokság is zajlik a Maty-éri evezősön. Minden kategóriában jelen vannak versenyzőink. ... Tovább »

Elolvasom

WALTERLAND MASTERS 2022 - SZEGED

2022-ben a WalterLand Masters nyitja a nemzetközi úszós szezont. Európa egyik (ha nem a) legrangosabb meghívásos versenyén 17 nemzet 43 csapata vesz részt. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »