METHOD FEEDER OB ELŐDÖNTŐ - VÁRADI ÁDÁM

METHOD FEEDER OB ELŐDÖNTŐ - VÁRADI ÁDÁM

Sziasztok! Hétvégén a kiskunmajsai Majsa-tavon a VIII. Method Feeder Országos Bajnokság elődöntőjén vettem részt, ahol sikerült mind a két fordulót hibátlan eredménnyel 2 ponttal, 114.850 gramm fogott súllyal fellépnem a dobogó legfelső fokára.  A múlt heti hideg és ítéletidő (az Ezüst-tavi forduló is ekkor zajlott) helyett szerencsére talán az idei év egyik legszebb időjárása fogadott minket, így egy felmelegedő, de ennek ellenére néha az eddigi tapasztalatoknak ellentmondó víz várta a versenyzőket, ami megfejtésre várt.

A verseny első napján egy szerencsésebbnek mondható szélső helyet húztam, egyúttal  össze is lett sorsolva egy nagyon erős mezőny. Itt egy rövid távú „pötyögtető” horgászatban láttam meg a siker kulcsát, amely szerencsére be is bizonyosodott, sikerült csinálni egy Tó 1-et 62 kg fogott súllyal.

 

A második forduló sorsolásánál húzott hely miatt volt egy kis keserédes érzés azzal kapcsolatban, hogy tegnap sajnos azon a helyen a sporttársamnak nem sikerült jó eredményt csinálnia. Nyilván ezen felül kellett kerekedni, meg kell oldani! Ebben a szektorban már egy teljesen más jellegű, technikás, távolabbi, egy sziget padkáját meghorgászandó pecáról volt szó, amelyet minél pontosabban kellett kivitelezni. A verseny feléig nagy harc folyt az első helyért, de sikerült átvenni a vezetést és nagy hajrával a végén majdnem 53 kg hallal, ismételtem egy tó első, szektor 1-es eredménnyel zártam a fordulót. Ez úton is köszönöm mindenkinek a szurkolást, támogatást!

S akkor végezetül egy rövid képsor az etetés technikájáról.