PVA BAG AZ ATKAI-HOLTÁGON - ROSKÓ PÉTER

A közelmúltban sikerült 3 napot eltölteni az Atkai-holtágon csapattársammal Tamással és fiammal Dáviddal. A horgászat célja a bag-es technika csiszolása, illetve különböző csalivariációk tesztelése volt. Ez alkalommal a PVA zacskók megtöltésére az EA AQUA METHOD PELLET START pelletkeveréket használtam, amihez kevertem sárga süllyedő morzsát. Utóbbiból nem sokat csak annyit, hogy a halak figyelmét felkeltsék a fekete pelletszemek között rikító sárga szemcsék.

... Tovább »

Elolvasom

TAVASZI ÚSZÓVÁLASZTÁS - Smányi Szabolcs

Téli, kora tavaszi horgászataink során mint azt már sokan tudhatjátok előtérbe kerülnek az élő csalik illetve a sötét színű etetőanyagok.  ... Tovább »

Elolvasom

MEGJELENT! Maros 2022 termékkatalógus

Annak a kedves olvasónak, aki veszi a fáradtságot, hogy végigolvassa cégünk bemutatkozó írását nem kell bizonygatnunk, hogy a Maros-Mix Kft. múltja és jelene egybeforrt a magyar versenyhorgászattal. Több mint 30 éve, az akkor már meghatározó erejű makói versenycsapat két tagja elhatározta, hogy a versenyeken szerzett tapasztalatait felhasználva, hatékony etetőanyagokat készít a horgászok széles táborának. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS Rajzpályázat 2021

A Maros rajzpályázatot hirdet óvodások, általános-és középiskolások számára, bízva abban, hogy szívesen vetik papírra legszebb vízparti élményeiket s még inkább abban, hogy a sikeres halfogáshoz valamely Maros, EA vagy Serie Walter termék is hozzájárult.  ... Tovább »

Elolvasom

MEGJELENT! Maros 2021 termékkatalógus

2020 egy olyan év volt, amit talán sosem felejtünk el. A koronavírus okozta világjárvány miatt a Nemzetközi Horgász Szövetség az összes nemzetközi világversenyt törölte, de szerencsére a MOHOSZ itthon minden országos bajnokságot meg tudott rendezni. ... Tovább »

Elolvasom

TUBERTINI ÚJDONSÁGOK 2021-ben

Megjelent az olasz cég 2021 évi újdonságait tartalmazó katalógus. Idén már egy komplett kivonatot tett közzé a cég a kényelmesebb böngészés érdekében. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Horgászbolt Újranyitás

Tisztelt Horgásztársak!
A boltunk újranyit 2020.07.06-án ! Ezen a héten (07.06 - 07.11) az egész bolti készletből 20% kedvezménnyel tudtok vásárolni ! ... Tovább »

Elolvasom

Érkezik a serie Walter Racer 36 versenyláda

Tamás 7 kemény és sűrű év után új ládára ül, ugyanis már idén elérhető lesz az új serie Walter Racer 36 versenyláda.  Letisztult, strapabíró, a megszokott minőség! A végleges prototípust nemrég mutatta be Tamás közösségi oldalán, nézzük hát mit tartogat nekünk az új láda. ... Tovább »

Elolvasom

ÚJ! serie Walter Feeder CHEESY

A kétkilós feederes kajáink iránt hatalmas az érdeklődés, ezért egy újabb, folyóvízi taggal bővűlt. A keverék rendkívűl jól tapad, színe világosbarna, illata pedig intenzíven sajtos! ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »