Versenybeszámoló - Borda Zsolt

XXII. alkalommal került megrendezésre a Kiss István emlékverseny, Szentesen a Kurca belvárosi szakaszán. A pálya érdekessége hogy téli időszakban sem fagy be, ebből adódóan tökéletes helyszín kisebb versenyek lebonyolítására ebben az időszakban. ... Tovább »

Elolvasom

MEGJELENT! Maros 2022 termékkatalógus

Annak a kedves olvasónak, aki veszi a fáradtságot, hogy végigolvassa cégünk bemutatkozó írását nem kell bizonygatnunk, hogy a Maros-Mix Kft. múltja és jelene egybeforrt a magyar versenyhorgászattal. Több mint 30 éve, az akkor már meghatározó erejű makói versenycsapat két tagja elhatározta, hogy a versenyeken szerzett tapasztalatait felhasználva, hatékony etetőanyagokat készít a horgászok széles táborának. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - EA METHOD FEEDER KOSARAK - ERDEI ATTILA

Az EA opened, ring és bullet etetőkosarak után a Maros termékskálájára felkerültek az EA method kosarak is. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - EA METHOD ORSÓK BEMUTATÁSA

Az EA termékek ötvözik Erdei Attila több évtizedes tapasztalatát, precizitását., igényességét. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK- A METHOD BOX BEMUTATÁSA

Amióta megjelentek a horgászatban a különböző pelletek, népszerűségük töretlen. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - MAROS TTX CSALÁD BEMUTATÁSA

A kukorica pogácsa, TTX, Tortue de Mais, mind egy népszerű és régóta ismert etetőanyag adalék elnevezései. A kukorica csíra olaj, préseléssel való előállításával keletkezik, ez az édes, igazán aromás, tápanyagokban gazdag melléktermék. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - EA Feeder tartófejek

Akár horgászládáról, akár kényelmes horgászszékből feederezünk a feederbotok elhelyezése, beállítása fontos tényezője az eredményes horgászatnak. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

Az EA feeder kosarak ma már igen széles választékban szolgálják az eredményes, hosszú előkés, finom szerelékes feeder horgászatot. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS Rajzpályázat 2021

A Maros rajzpályázatot hirdet óvodások, általános-és középiskolások számára, bízva abban, hogy szívesen vetik papírra legszebb vízparti élményeiket s még inkább abban, hogy a sikeres halfogáshoz valamely Maros, EA vagy Serie Walter termék is hozzájárult.  ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »