MAROS PERCEK - EA Feeder tartófejek

Akár horgászládáról, akár kényelmes horgászszékből feederezünk a feederbotok elhelyezése, beállítása fontos tényezője az eredményes horgászatnak. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEk - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

Az EA feeder kosarak ma már igen széles választékban szolgálják az eredményes, hosszú előkés, finom szerelékes feeder horgászatot. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS Rajzpályázat 2021

A Maros rajzpályázatot hirdet óvodások, általános-és középiskolások számára, bízva abban, hogy szívesen vetik papírra legszebb vízparti élményeiket s még inkább abban, hogy a sikeres halfogáshoz valamely Maros, EA vagy Serie Walter termék is hozzájárult.  ... Tovább »

Elolvasom

Maros Percek - Hideg vízi pontyhorgászat - Etetőanyag keverés Erdei Attilával

A pezsgő, aktív horgász szezon végén vagy annak elején, egyre többen ragadunk horgászbotot s próbálkozunk a lehűlt vagy felmelegedő vizek partján megfogni kedvenc halainkat. Ehhez segítségül szegülnek az elmúlt évek gyenge telei is. ... Tovább »

Elolvasom

MEGJELENT! Maros 2021 termékkatalógus

2020 egy olyan év volt, amit talán sosem felejtünk el. A koronavírus okozta világjárvány miatt a Nemzetközi Horgász Szövetség az összes nemzetközi világversenyt törölte, de szerencsére a MOHOSZ itthon minden országos bajnokságot meg tudott rendezni. ... Tovább »

Elolvasom

TUBERTINI ÚJDONSÁGOK 2021-ben

Megjelent az olasz cég 2021 évi újdonságait tartalmazó katalógus. Idén már egy komplett kivonatot tett közzé a cég a kényelmesebb böngészés érdekében. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Horgászbolt Újranyitás

Tisztelt Horgásztársak!
A boltunk újranyit 2020.07.06-án ! Ezen a héten (07.06 - 07.11) az egész bolti készletből 20% kedvezménnyel tudtok vásárolni ! ... Tovább »

Elolvasom

ÚJ! serie Walter Feeder CHEESY

A kétkilós feederes kajáink iránt hatalmas az érdeklődés, ezért egy újabb, folyóvízi taggal bővűlt. A keverék rendkívűl jól tapad, színe világosbarna, illata pedig intenzíven sajtos! ... Tovább »

Elolvasom

Maros 2020 - Megjelent

Vállalkozásunk hosszú utat járt be a termékfejlesztések terén az elmúlt bő 30 év alatt, amelyek sikerességét „fajsúlyos” horgászversenyeken elért eredményeink támasztják alá. Ennek igazolására álljon itt ez a „hiányos” felsorolás 2019-ből. ... Tovább »

Elolvasom

TUBERTINI 2020 - Megjelent a katalógus

Az olasz gyártó termékei hazánkban is igen népszerűek. Köszönhető ez a minden igényt kielégítő széles választéknak és  a termékeire jellemző magas műszaki és esztétikai minőségnek.
A fejlesztés nem állt meg, 2020-ban is egy sor újdonsággal rukkolt elő a Tubertini, szinte minden területen! ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »