MEGJELENT! Maros 2022 termékkatalógus

MEGJELENT! Maros 2022 termékkatalógus

Annak a kedves olvasónak, aki veszi a fáradtságot, hogy végigolvassa cégünk bemutatkozó írását nem kell bizonygatnunk, hogy a Maros-Mix Kft. múltja és jelene egybeforrt a magyar versenyhorgászattal. Több mint 30 éve, az akkor már meghatározó erejű makói versenycsapat két tagja elhatározta, hogy a versenyeken szerzett tapasztalatait felhasználva, hatékony etetőanyagokat készít a horgászok széles táborának. Ezeket az etetőket, csalikat folyamatosan fejlesztve jutott el cégünk oda, hogy tulajdonképpen mindenféle horgászmódszerhez, mindenféle körülményekhez tud csali kínálatot nyújtani.

Bizonyíték gyanánt elég annyi, hogy ebből az alkotóműhelyből kerültek ki azok a versenyzők, akik évről-évre a magyar nemzeti válogatott csapatok gerincét is alkotják. A 2021-es év a magyar horgász versenysport legkiemelkedőbb éve volt, ehhez a sikerhez nagyban hozzájárultak a Maros Csapat versenyzői, eredményeiket a következő dupla oldalon
soroljuk fel.


A Maros-Mix Kft. termékskáláján, a MAROS márka mellett, Erdei Attila teszthorgászunk nevével fémjelzett és minden évben új árucikkekkel bővülő EA termékek is megtalálhatóak. A világ- és Európa-bajnok Walter Tamás által megálmodott és a Maros-Mix három évtizedes gyártási tapasztalatával testet öltött Serie Walter termékcsalád pedig új szintű lehetőségeket kínál az úszós és a feeder horgászatban egyaránt. Ezen felül cégünk forgalmazza Magyarországon és Romániában az olasz Tubertini termékeit is.


Büszkék vagyunk arra, hogy készítményeink iránt nem csak itthon, hanem külföldön is egyre inkább nő az érdeklődés.
És továbbra is valljuk:


„Nem csak a Maros-Mix termékek tehetnek valakit eredményes horgásszá, de velük sokkal könnyebb halat fogni!”