Kérdezz-Megmutatom 7.rész: Top 5 method csali?!

A method feederezés terén ma már igen széles csali paletta áll rendelkezésre. Így Peti is gyakorta találkozik azzal a kérdéssel, hogy a sok közül, neki melyek azok a legjobban bevált csalik. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - Távolságmérő bemutatása

A modern feederhorgászat egyik alapvető eszközévé vált az úgynevezett távolságmérő pálca. Enélkül egyrészt nem tudjuk pontosan, hogy milyen távon horgászunk az adott alkalommal, másrészt csak nagyon körülményesen tudnánk a többi botunkat is erre a távra húzni. ... Tovább »

Elolvasom

Kérdezz-Megmutatom 5.rész: Dobóelőke és főzsinór választás

Kétségtelen az egyik legfontosabb eleme minden horgász technikának a főzsinór. Ez teremt kapcsolatot köztünk és a hal között. Az, hogy melyik módszerhez milyen zsinórt választunk, több mindenen is múlik. Nem véletlen duzzadt igen szélesre e tekintetben a piaci választék. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - Téli minimál method horgászat dél-afrikai módra

Január közepén a viszonylag enyhe tél a Majosligeti Horgász -és Pihenő Park egyik tavára csalogatta Petit, ahol jó alkalom nyílt arra, hogy a dél-afrikai VB-n sikert hozó taktikát, itthon is alkalmazza. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - FEEDEREZÉS A DUNÁN BAKÓ PÉTERREL

Bakó Peti kedvenc vizére a Dunára invitál minket, ahol többek közt márnákat szeretne fogni. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Percek - EA QUATTRO horgász versenyláda

A nagy múltú olasz gyártó Attila egyedi kérései alapján készítette el ezt a legmagasabb elvásároknak is megfelelő versenyládát. A láda vázszerkezete teljesen alumínium ami egy nagy keménységű, ellenálló porfestést kapott. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Percek - EA IPro method etetőanyagok bemutatása - Erdei Attila

Sziasztok! Az etetőanyag gyártás terén már nehéz korszakalkotó újdonsággal kijönni a piacra. Most mégis úgy gondolom, hogy az új EA IPro methód etetőanyagokkal ez sikerült. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Percek -Method Feeder Maconkán- Bakó Péter

Bakó Peti visszatér a megnyert bajnokságok színhelyére a Maconkai-víztározóra s nem csak felidézi, de meg is ismétli a szebbnél szebb pontyok megfogását. A különbség az, hogy most mi is betekintést nyerhetünk horgászatába. ... Tovább »

Elolvasom

Tavaszi Finom Feeder Sorokásáron - Erdei Attila, Bakó Péter

Egy héttel járunk a 2022-es Feeder Klubcsapat Világbajnokság előtt. Az Olaszországban megrendezendő VB-n újra kvalifikációt szerzett a Maros WalterLand Feeder Team is, melynek két tagja, Erdei Attila és Bakó Péter egy kis ráhangolódás, tréning céljából a soroksári Duna-ágra látogat el. ... Tovább »

Elolvasom

Tavaszi method feeder - Bakó Péter

Székesfehérvár mellett találunk olyan tavakat, amelyek az intenzív telepítéseknek köszönhetően gazdag halálománnyal bírnak s ennek következtében igen népszerűek. Ilyenkor gondolhatnánk azt, hogy ezeken a tavakon igen könnyű halat fogni, de a gyakorlat ezzel ellentétben mást mutat. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »