Maros Percek - EA QUATTRO horgász versenyláda

Maros Percek - EA QUATTRO horgász versenyláda

A nagy múltú olasz gyártó Attila egyedi kérései alapján készítette el ezt a legmagasabb elvásároknak is megfelelő versenyládát. A láda vázszerkezete teljesen alumínium ami egy nagy keménységű, ellenálló porfestést kapott. Minden horgászmódszerhez kiváló társunk lehet. 4 db 36-os átmérőjű lábbal és 2 db vízmértékkel kerül forgalomba, ami nagyban gyorsítja és segíti
vízparti felállítását.

Az új koncepciójú lábrögzítő technológia garantálja, hogy nagyobb terhelés alatt is stabilan rögzülnek a lábak, kizárva ezzel a megcsúszás veszélyét. A lábak végein a már jól bevált karmos tappancsok találhatóak, amik minden felületen biztosan tartják ládánkat. Az ülőfelület egyedi, formatervezett 2 gélréteg közé helyezett memóriahabos szivacsból lett kialakítva, ami a hosszabb versenyeken is kíméli hátunkat. Az ülőfelület alatt egy kettő fiókos modul kapott helyet a horgászathoz nélkülözhetetlen aprócikkeink biztonságos tárolásához.
Legfontosabb jellemzője a rendkívüli erőssége, ami nagyon alacsony súllyal párosul.

KIEGÉSZÍTŐK


A 32 mm-es lábra szerelhető tálcák és kiegészítők az EA QUATTRO ládára is felszerelhetőek, hiszen a láda tartozéka az a két csonk, amely egyik felében 32 mm-es, másik felében 36 mm-es átmérővel rendelkezik. Így az eddig meglévő 32 mm-es tartozékaid is szerelhetők a QUATTRO ládára.


Súlya: 14 kg
Méretei:
Szélesség: 70 cm
Összecsukott hossz: 54 cm
Kinyitott hossz: 82 cm