18. EA Record KUPA 2022

Kiírásra kerül a 18. EA Record Kupa! Az Erdei Mester által megálmodott egy fordulós, egyéni megmérettetés különlegessége, hogy mind feeder, mind úszós technika alkalmazható. Idén is több kategóriába lehet nevezni, így Felnőtt férfi, Utánpótlás, Női, MLS, és 55+ választható. ... Tovább »

Elolvasom

XXII. MAROS KUPA - Oravecz István Emlékverseny - KIÍRÁS

 A Maros Kupa egyéni, két fordulós úszós verseny, ami 2022.június 25-26 között már 22. alkalommal került megrendezésre. ... Tovább »

Elolvasom

X. TUBERTINI FEEDER KUPA

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű és rangos Tubertini Feeder Kupa, amely egyéni, két fordulós kupaverseny. A pályát idén is a Maty-éri evezős pálya adja. ... Tovább »

Elolvasom

XXI. MAROS KUPA 2021 - KIÍRÁS

 A Maros Kupa egyéni, két fordulós úszós verseny, ami idén 21. alkalommal került megrendezésre. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2021

 A Maros Feeder Kupa egyéni, két fordulós feederbotos verseny. ... Tovább »

Elolvasom

Walterland Kupa 2021

Nyakunkon a versenyszezon, és bár a vírushelyzet egyelőre nem sokat engedett a szorításából, mi továbbra is bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan tudunk majd horgászni és versenyezni. ... Tovább »

Elolvasom

Daiwa Feeder Challenge

Hosszú éveken át az egyik legnépszerűbb hazai feeder versenyként futott a Daiwa Challenge. Most felélesztjük a legendás derbit és bár külföldiekre nem igazán számíthatunk idén, így is biztos, hogy jó verseny lesz Szegeden.  ... Tovább »

Elolvasom

XVI. EA KUPA

A 2020-as versenyszezon végén hagyományainkat őrizve megrendezzük a XVI. EA Kupát. Az Erdei Mester által megálmodott egy fordulós, egyéni megmérettetés különlegessége, hogy mind feeder, mind úszós technika alkalmazható. Idén is több kategóriába lehet nevezni. ... Tovább »

Elolvasom

WalterLand Feeder Kupa 2020

Októberben kétfordulós csapatverseny a Maty-éren! ... Tovább »

Elolvasom

Megvan a jövő évi feeder VB időpontja

Bár sokakban merülhet fel kétség a rendezést illetően, khirdetésre került a 2021.évi Feeder Világbajnokság dátuma. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »