XXI. MAROS KUPA 2021 - KIÍRÁS

 A Maros Kupa egyéni, két fordulós úszós verseny, ami idén 21. alkalommal került megrendezésre. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2021

 A Maros Feeder Kupa egyéni, két fordulós feederbotos verseny. ... Tovább »

Elolvasom

Walterland Kupa 2021

Nyakunkon a versenyszezon, és bár a vírushelyzet egyelőre nem sokat engedett a szorításából, mi továbbra is bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan tudunk majd horgászni és versenyezni. ... Tovább »

Elolvasom

Daiwa Feeder Challenge

Hosszú éveken át az egyik legnépszerűbb hazai feeder versenyként futott a Daiwa Challenge. Most felélesztjük a legendás derbit és bár külföldiekre nem igazán számíthatunk idén, így is biztos, hogy jó verseny lesz Szegeden.  ... Tovább »

Elolvasom

XVI. EA KUPA

A 2020-as versenyszezon végén hagyományainkat őrizve megrendezzük a XVI. EA Kupát. Az Erdei Mester által megálmodott egy fordulós, egyéni megmérettetés különlegessége, hogy mind feeder, mind úszós technika alkalmazható. Idén is több kategóriába lehet nevezni. ... Tovább »

Elolvasom

WalterLand Feeder Kupa 2020

Októberben kétfordulós csapatverseny a Maty-éren! ... Tovább »

Elolvasom

Megvan a jövő évi feeder VB időpontja

Bár sokakban merülhet fel kétség a rendezést illetően, khirdetésre került a 2021.évi Feeder Világbajnokság dátuma. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2020

Sokunk örömére mégis sikerül szabad pályát biztosítani a Maros Feeder Kupának, így idén mégsem marad el ez a közkedvelt egyéni, két fordulós kupaverseny. A pályát idén is a Maty-éri evezős pálya adja. ... Tovább »

Elolvasom

IX. Tubertini Feeder Kupa 2020

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű és rangos Tubertini Feeder Kupa, amely egyéni, két fordulós kupaverseny. A pályát idén is a Maty-éri evezős pálya adja. ... Tovább »

Elolvasom

VERSENYKIÍRÁS - XX. Maros Mix Kupa

FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!  A járvány helyzetre való tekintettel az evezős pálya belépési rendje az alábbiak  szerint alakul. Ez minden versenyzőkre  vonatkozik a verseny során.
Használható részünkről a teljes terület, ide értve az éttermet, szállót, csónaktárolót, de parkolni csak a murvás területen lehet, kivételt ez alól a szálló vendégei élveznek. Az étterem területére csak maszkban lehet belépni. Az olimpiára készülő élversenyzők védelme érdekében a belépő vendégeknek lázmérésen kell átesniük, a szabályozás értelmében akinek  37,5 feletti értéket mutat a lázmérő sajnos nem jöhet be a területre, így a versenyen történő indulása sem megoldható.

A Maros Mix Kupa, egyéni, két fordulós, úszós kupaverseny, amely huszadik alkalommal várja versenyzőit.  A pályát idén újra a Maty-éri evezős pálya adja. Fontos és a kiírásban is szereplő új szabály kerül bevezetésre, így a fel nem használt etetőanyag a kihelyezett konténerekbe kell üríteni. A járvány helyzet miatt a versenyre és résztvevőire vonatkozó előírásokat a MOHOSZ 2020. május 07-én kiadott Eljárásrendi Tájékoztató tartalmazza. Ez a kiírásban a lapfülek között is megtalálható.

 

JELENTKEZÉS< ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »