XXII. MAROS KUPA - Oravecz István Emlékverseny - KIÍRÁS

 A Maros Kupa egyéni, két fordulós úszós verseny, ami 2022.június 25-26 között már 22. alkalommal került megrendezésre. ... Tovább »

Elolvasom

X. TUBERTINI FEEDER KUPA

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű és rangos Tubertini Feeder Kupa, amely egyéni, két fordulós kupaverseny. A pályát idén is a Maty-éri evezős pálya adja. ... Tovább »

Elolvasom

XXI. MAROS KUPA 2021 - KIÍRÁS

 A Maros Kupa egyéni, két fordulós úszós verseny, ami idén 21. alkalommal került megrendezésre. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2021

 A Maros Feeder Kupa egyéni, két fordulós feederbotos verseny. ... Tovább »

Elolvasom

Walterland Kupa 2021

Nyakunkon a versenyszezon, és bár a vírushelyzet egyelőre nem sokat engedett a szorításából, mi továbbra is bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan tudunk majd horgászni és versenyezni. ... Tovább »

Elolvasom

Daiwa Feeder Challenge

Hosszú éveken át az egyik legnépszerűbb hazai feeder versenyként futott a Daiwa Challenge. Most felélesztjük a legendás derbit és bár külföldiekre nem igazán számíthatunk idén, így is biztos, hogy jó verseny lesz Szegeden.  ... Tovább »

Elolvasom

XVI. EA KUPA

A 2020-as versenyszezon végén hagyományainkat őrizve megrendezzük a XVI. EA Kupát. Az Erdei Mester által megálmodott egy fordulós, egyéni megmérettetés különlegessége, hogy mind feeder, mind úszós technika alkalmazható. Idén is több kategóriába lehet nevezni. ... Tovább »

Elolvasom

WalterLand Feeder Kupa 2020

Októberben kétfordulós csapatverseny a Maty-éren! ... Tovább »

Elolvasom

Megvan a jövő évi feeder VB időpontja

Bár sokakban merülhet fel kétség a rendezést illetően, khirdetésre került a 2021.évi Feeder Világbajnokság dátuma. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2020

Sokunk örömére mégis sikerül szabad pályát biztosítani a Maros Feeder Kupának, így idén mégsem marad el ez a közkedvelt egyéni, két fordulós kupaverseny. A pályát idén is a Maty-éri evezős pálya adja. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 »