METHOD ORSZÁGOS BAJNOK A MAROS-WALTERLAND

METHOD ORSZÁGOS BAJNOK A MAROS-WALTERLAND

Harmadszor is felvésik csapatunk nevét a method feeder országos bajnokság vándorkupájára. Fantasztikus teljesítmény, amit a srácok ezen a héten ismét letettek az asztalra. Maconka adott otthont az idei megmérettetésnek, ami biztosította a kíváló halállományt. A srácok az első fordulót stabil eredménnyel hozták s jelét látták, a felkészülés jól sikerült. A második forduló emlékezetes marad Bakó Peti 80 kg-os terítékéről, a csapat még egyet lépett s feljött a második helyre. A harmadik etapban pedig egy elsöprő 7 ponttal, összesen 28,5 pontot gyűjtve, 318 kg-nyi halat fogva megnyerték a bajnokságot! A srácoknak minden szektorra profi taktikájuk volt, messze a legtöbb halat ők fogták.

1. MAROS-WalterLand - 28,5p (318.750gr.)
2. Team Top Mix - 42p (221.175 gr.)
3. Promix Feeder Team - 55p (216.375 gr.)

A MAROS-WalterLand Feeder Team tagjai és eredményei


Bakó Péter (5-1-1) 122.600 gr.

Lipák András (2-5,5-1) 86.025 gr.

Szabó Tamás (3-1-3) 51.950 gr.

Wellner Gábor (2-2-2) 58.175 gr.

A CSAPATOT SEGÍTETTÉK


Ványai Gábor (csere)
Bakó Eszter (kapitány)
Tóth Dzsenifer (háttér)
Szabó Dominik (háttér)

Gratulálunk a részt vevő csapatoknak, a dobogósoknak, találkozunk jövőre. Most pedig nézzük, csapatunk tagjai hogyan élték meg a versenyt, következzenek a személyes beszámolók.

avatar
Bakó Péter
Újra bajnok lett csapatunk a Maros-WalterLand, ezzel immár négyből négyszer a dobogón, ráadásul ebből háromszor a legfelső fokra állhatunk fel Számomra az egyik legemlékezetesebb helyszínen versenyeztünk, ahol tavaly egyéni method világbajnok lettem. Ez a helyszín nem más mint a Maconkai víztározó. A versenyre való felkészülést már a versenyt megelőző héten megkezdtük méghozzá a gáton a nagyhalak között. Ezek az edzésnapok annyira jól sikerültek, hogy úgy döntöttünk nem megyünk a verseny hetén többet erre a részre edzeni. Igaz ezzel elég nagy kockázatot vállaltunk de így a végén utólag visszagondolva, azt hiszem jól döntöttünk. Ezzel a taktikával sokkal nagyobb hangsúlyt tudtunk fektetni a “C” és “D” szektorra azaz a kis vizekre. Azt gondolom, hogy hiába sikerültek volna jól az edzések, hiába lett volna meg minden tudásunk a vízről ha nincs az a remek csapatmorál, csapategység ami végig kísérte a versenyt. Köszönöm csapattársaimnak, a páromnak és húgomnak, hogy egy ilyen jó hangulatot teremtettek ezen a héten! Különleges köszönet illeti Walter Tamást és a Maros mix tulajdonosait illetve minden egyes munkatársát azért, hogy hittek bennünk, támogattak és lehetővé tették azt, hogy mi dobogóra állhassunk.

 

avatar
Lipák András
Így a hét vége felé utolértem magam, s írnék egy pár sort a múlt hétről, amikor is megrendezésre került a IV. Method Klubcsapat OB. Maconkán. Tavalyi dobogó után nagy reményekkel álltunk neki az ez évi versenynek, csapattársaimmal és a stábbal már hónapokkal ezelőtt megkezdtük a felkészülést ezen versenyünkre. 3 pályán, 4 szektorban küzdött meg egymással a 28 csapat, ahol sikerült első helyen végeznünk. Hatalmas köszönet a teljes stábnak, Bakó Eszter Dzsenifer Tóth Gábor Ványai Dominik Szabó. Csapatot nem kell bemutatnom, de had soroljam fel őket: Péter Bakó Gábor Wellner Szabó Tamás Gábor Ványai. Végül, de nem utolsó sorban millió köszönet Walter Tamás és Szilard Barna , akik teljes vállszélességgel mellettünk álltak, s támogattak minket, s nem szabad elfeledni a teljes Maros Mix WalterLand legénységét akik minden erejükkel segítettek minket a felkészülésben és a versenyen!

 

 

avatar
Wellner Gábor
A hétvégén részt vettünk a IV. Method Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságon ahol a tavalyi harmadik hely után idén sikerült a dobogó legtetejére felállni! Az első nap a gátra kerültem ami a viharos szél miatt pokolian nehéz feladatnak bizonyult! Szerencsére a kezdeti bonyodalmak ellenére sikerült fordítanom és szektor 2 lett a vége! Nagyon örültem, de annak mégjobban hogy a csapat összesen 12 pontot gyűjtött!!! Holtversenyben az élen, de kevesebb fogott súllyal, így második helyen fordultunk rá a következő napra! A második nap a D szektorba kerültem, ahova igazán akartam, mert az edzés napokon itt voltam a legjobb, így nagy reményekkel vágtam neki! A D10 enyhén szólva sem a legjobb rajthely de én hittem a taktikánkban, aminek meg is lett az eredménye! Szektor 2 ismét a többiek pedig mindössze 7,5 pontot gyűjtöttek hozzá így átvettük a vezetést! Köszönöm a hátterezést Danja és Hajdú Tomi! Az utolsó mindent eldöntő fordulóban az A szektorba kerültem. Óriási segítséget kaptam Walter Tamás személyében! A kezdeti hibákat pillanatok alatt kijavította így már csak egy dolgom volt, végig csinálni a taktikát! 46 db halat fogtam ami ismét szektor 2 lett! Ezután jöttek a hírek! Lipák Andris megnyerte a B szektort! Bakó Peti megnyerte a D szektort! Szabó Tomi pedig óriási hajrával szektor 3 lett a C-ben! 7 pont! Számomra felfoghatatlan még most is….megnyertük a versenyt!! A tavalyi 49,5 pont helyett idén 28,5 pontot gyűjtöttünk!! Bajnokok vagyunk! Ezúton szeretném megköszönni a Maros Mix és a Walterland bizalmát és támogatását! Köszönöm a háttér segítséget Walter Tamásnak, Sivák Mátyásnak, Danjanak és Hajdú Tamásnak! Köszönöm a csapattársaimnak!!! Bakó Petinek, Szabó Tominak, Lipák Andrisnak, Bakó Esztinek aki igazi kapitány volt az elejétől a végéig! Tóth Dzsenifernek, Szabó Dominiknek és Ványai Gábornak! Nem utolsó sorban! Köszönöm a feleségemnek aki két pici gyerekkel 8 hónapos terhesen lehetővé tette, hogy ott lehessek a versenyen! Hölgyeim és Uraim ezt megnyertük, méghozzá úgy ahogy hétfőn kértem…izomból!

 

 

Eredmények részletesen: http://ranglista.mohosz.hu/public/versenyeredmeny?vid=610
Fotók: MOHOSZ, saját archívum