BAKÓ PÉTER 3x FEEDER MAGYAR BAJNOK

BAKÓ PÉTER 3x FEEDER MAGYAR BAJNOK

Idén sem adja alább Peti, sorra gyűjti a kupákat és az érmeket! Sokszor elhangzott már, sok szájból, de ez tény: a magyar feeder országos bajnokság a világ egyik legerősebb mezőnyét sorolja.  A tapasztalt versenyzőkön túl olyan feederes generáció látszik fejlődni, ami garantálni fogja a jövőben (s már most is) nem csak a hazai versenyek színvonalát, de a nemzetközi megmérettetések további sikereit is. 

Az idei feeder OB Fehérvárcsurgón zajlott. A MOHOSZ Facebook oldalán napról napra követhető volt a verseny alakulása, de említést érdemlő, hogy a megszokott keszeges peca helyett most bizony a snecizés is szerephez jutott. Igen, a snecizés, feeder bottal, s több százas darabszámokkal egy forduló alatt.  

Számunkra az idei dobogóra nézni is öröm és büszkeség. Harmadik helyen Walter Tamás, második helyen Balog áron végzett. A bajnoki cím immáron harmadszor Bakó Péteré. Ha csak gyorsan végigszaladunk a versenyek számán, ez a 13. feeder OB volt. Ebből Erdei Attila négyszer, Bakó Peti pedig háromszor hozta el a bajnoki címet. 

A dobogósokkal készült nagyon jó hangulatú értékelés


 

De nézzük bajnokunk hogyan értékelte a versenyt


Kellett pár nap mire összeszedtem a gondolataimat és felfogtam mi is történt velünk a múlt héten Fehérvárcsurgón.

3-szoros Feeder Magyar Bajnok lettem!

12 ponttal érkeztem a döntőbe, 9. helyen. Nem sok esélyt láttam a bajnoki címre, a legfőbb célom az volt, hogy a döntő végére, dobogós helyen végezzek.

4 nap alatt sikerült 4 pontot horgászni (1-1-1-1) a döntőben! Ez nagyon sokat jelent számomra, és biztosan emlékezni fogok erre a négy napra amíg világ a világ

Sok versenyen indulok évente, de biztosan állíthatom, hogy ez a verseny az egyik, ha nem a legrangosabb magyar bajnokság hazánkban, nagyon erős mezőnnyel. Aki ismer az tudja, hogy ez a szakág számomra a legfontosabb, és ezt a versenyt várom a legjobban Nagyon boldog vagyok, hogy az utolsó négy évből háromszor sikerült megnyernem. 

Ezek az eredmények biztosan nem jöhettek volna létre a Maros mix, WalterLand, illetve a teljes Barna család és Walter Tamás nélkül, akinek innen is szívből gratulálok a 3.helyezésért!

Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni barátaimat és a családomat. Először is Balog Áront aki földönkívüli horgászatával (főleg úgy, hogy most snecizett életében először) a Magyar bajnokság 2. helyét szerezte meg, innen is mégegyszer szívből gratulálok Barátom! Lipák András, valamint a családom és barátnőm támogatását akik egész héten emberfeletti erővel szurkoltak és segítettek! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Ezután sincs megállás, jövő héten már a Maty-éren folytatják fiatal versenyzőink, az U25 Feeder Országos Bajnokságon, a Maty-éren.