MAROS PERCEk - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

MAROS PERCEk - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

Az EA feeder kosarak ma már igen széles választékban szolgálják az eredményes, hosszú előkés, finom szerelékes feeder horgászatot. A dróthálós vagy perforált lemezes palást, a masszív szerkezet, a színterezett műanyag bevonat könnyű használhatóságot és tartósságot eredményez. Attila most az EA Bullet és az EA Ring kosarakat mutatja be részletesen.

 

►A EA Bullet kosár erős szél, szélsőséges körülmények, nagyobb távokra történő horgászat igazi megoldása. Attila ezen a kosár típuson is végzett olyan fejlesztő módosításokat, amelyek a gyakorlati felhasználás során igen hasznosnak bizonyulnak. Ezeket a filmben is bemutatja.

 

►A hagyományos gyűrűszerű ólmozáshoz képest az EA Ring kosár súlyelrendezése ugyanúgy lehetővé teszi a kosár stabilitását és a rendkívül pontos dobásokat, viszont bevontatásakor hatványozottan kisebb a kosár ellenállása a vízben. A filmben további hasznos kiválasztással, alkalmazással kapcsolatos információt oszt meg Erdei mester. Eredményes horgászatot kívánunk mindenkinek! Ezek a kosarak ebben biztosan partnerek lesznek.

 

EA Bullet Kosár ► http://bit.ly/2OXUbGx
EA Ring Kosár ► http://bit.ly/3cMB2PY