MAROS PERCEK- A METHOD BOX BEMUTATÁSA

MAROS PERCEK- A METHOD BOX BEMUTATÁSA

Amióta megjelentek a horgászatban a különböző pelletek, népszerűségük töretlen. A kezdetben etetőanyaghoz adagolt vagy horog mellé fűzött pelletek mellett megjelentek a bekeverhető, majd kosárba tölthető etetőpelletek. Ezek a tudatos pontyhorgászat húzótermékei lettek, hiszen már nem csak helyben tartják a megérkező halakat, de ízükkel, tápanyag-és aromatartalmukkal csalogatják is azokat.

A Maros Method Box az elsők közt jelent meg a piacon s egyszerű kezelhetőségével, fogósságával azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A fejlesztések sora folytatódott s a 2 mm-es halibut pelletek mellé red halibut és green betainos pelletek is a boxokba kerültek. Minden Method Box tartalmaz egy deciliternyi Maros Mix Extra Aktivátort, ami nem más, mint egy ízletes, tömény aroma. Különleges alapanyagának köszönhetően, oldódás közben ez az adalék, horizontálisan a fenéken terjed. Ennek oka, hogy a pontyfélék elsősorban a fenék közelében táplálkoznak, az aktivátor segítségével pedig sokkal hamarabb rátalálnak az etetésre.

A kínálat újabb ízekkel bővült, igazodva évszakokhoz, vízhőmérséklethez, a várható halak méretéhez. Elkészítése egyszerű és gyors, ahogyan azt a most következő pár percben Attila be is mutatja.

MAROS Method Box kínálatunk


https://bit.ly/3gvz6ip