MAROS PERCEk - Tavaszi method horgászat Erdei Attilával

MAROS PERCEk - Tavaszi method horgászat Erdei Attilával

A tavasz idén nehezen adja azt a kellemes huszon néhány fokos, napsütéssel teli időjárását, amit várnánk tőle. Országosan lassabban melegednek a vízek s ez a halakra is kihat. Attila ennek ellenére pontyot szeretne fogni, s ehhez a Törökbálint melleti horgászparkba látogat el.

A horgászat az etető és csalizó anyagok előkészítésével kezdődik. Mesterünk a Maros XXL etetőanyag családból a method etetőanyagokat hozta el magával, valamint az előző részben már részletesen bemutatott Maros Method Boxokat. A felszerelés gerincét az EA Method Carp botok adják, amelyek mind a finom method horgászatban, mind a nagy távok elérésében jó társnak bzonyulnak.

A horgászat során Attila bemutatja, hogyan reagáljunk a megváltozó körülményekre s hogy miért is fontos az etetés helyének megváltoztatása akár a horgászat közben is. Attila a változékony idő ellenére is szépen fogja a pontyokat, kárászokat, ismételten bizonyítva azt, hogy a megfelelő technika, a horgászhely és a jó minőség csalik felhasználásával a hideg vízben is eredményesek lelehetünk.

$IMAGE9$