Maros Mix Eco - Pellet Tuning etetőanyagcsalád

Maros Mix Eco - Pellet Tuning etetőanyagcsalád

Az idei évben a Maros Mix etetőanyagai közül a sokak által ismert és népszerű ECO termékcsalád jelentős változáson ment keresztül. Ezt a megújult etetőanyag családot és egy új terméket a Maros Mix Mini pop-up bojlit tette próbára a feeder világbajnokunk Erdei Attila a szegedi Lencsés tavon!

Röviden az etetőanyag családról: az új gyártási technológiának köszönhetően az ECO etetőanyagokat még hatékonyabbá, vonzóbbá tették a halak számára.

 

A megújult ECO Pellet-Tuning család
A különböző igényeket maximálisan kielégítő kiszerelés (1-3-8-15 kg) és 19 féle ízben és összetételben kapható, a különböző halfajok, áramlási és időjárási időszaknak megfelelően tudjuk kiválasztani a megfelelő csalogatóanyagot.

 

Az eddigi etetőanyag PELLET-tuninggal lett fokozva, ezáltal nőtt a termék beltartalmi értéke. Mindezt változatlan áron kínáljuk, így megléptük azt amit ebben az árkategóriában egyedinek mondható. A tuningnak köszönhetően az etetésre érkező halak hosszabban elidőznek ott, így nagyobb az esélyünk a megfogásunkra. A könnyebb keverhetőség, a fokozott íz- és aromahatás, a megbízható állandó minőség mind-mind jellemzi a terméket. A pellet-tuninggal ECO család egy komplex termékké vált, hisz nem kell hozzá többé plusszban vásárolni pelletet, azt a termék tartalmazza 30 % arányban.  

 Pellet tuning
Harminc százaléknyi pellet teszi még gazdagabbá az etetőanyagot

A mai napi horgászatra Attila 2 ízvilágú etetőanyagot kevert, egy ananász és eper ízesítéssel. Nedvesítés majd törőszitán áttörés után már készen is állt a horgászatra az etetőanyag.

 


Rendkívül gazdaggá vált az etetőanyag a pelletektől

 

 Egy dobozban hromféle méret található, tetszés és horogméret szerint kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt.
8-10-12 milliméteres bojlik vannak minden dobozban

A csali egy 2016-os újdonság, a Maros Mix pop-up Minibojli epres ízesítésben. Az új Mini bojli lebegő tulajdonsága és kellemes aromája azonnal felkeltik az etetés közelében tartózkodó pontyok érdeklődését. Egy doboz háromféle méretű bojlit tartalmaz, 8-10-12 mm méretben. Könnyedén ki tudjuk választani a megfelelő méretű és ízvilágú csalit. Kitűnő választás method technikához.     

 

Nyolc tagból áll a minibojli család
A minibojlik nyolcféle ízben kaphatóak

A horgászat megkezdése előtt Attila egy pár dobásnyi etetőanyagot vitt be a parttól kb. 45 m-re kialakított etetésre, s ezt tartotta karban 5 percenkénti újradobásokkal a későbbiekben.

 


Eperbomba

 Ahogy egyre több és tartalmas falat jutott be az etetésre a Tubertini Galaxy feeder spiccének apró rezdülései jelezték ,hogy a halak ott tartózkodnak az etetésen. Nem telt bele pár perc már gazdára is a talált a csali egy szép tükörponty személyében.

 

Kíválóan dolgozik az új Tubertini Galaxy feeder bot
Az idő múlásával, ahogy egyre több csalogatóanyag jutott be az etetésre úgy pörgött fel a horgászat. 
 

Foylamatos volt az érdeklődés a mini bojlira
Sorra érkeztek a szebbnél szebb halak megdolgoztatva mind a felszerelést mind a horgászt. 
 

Szép összhangban dolgozott a felszerelés
Újabb ponty érkezik a futószalagon
 

Folyamatosan voltak kapások
Mehetsz vissza, később még találkozunk!

Eseménydúsra sikeredett a mai nap, erről tanúbizonyságot tettek a bajszos barátaink, kik egy pillanatra sem hagyták unatkozni Attilát. Az etetőanyag jól működött, szépen ott tartotta az etetésen a halakat, melyek közül több is a szákba terelve végezte. Egy tökéletes tesztnap kerekedett, ahol az újdonságok debütáltak s bizonyították,hogy helyük lesz a jövőben csalis táskánkban.

A FILM MEGTEKINTHETŐ MAGYAR NYELVŰ FELIRATTAL! DEAR VISITORS, PLEASE CHECK OUT OUR VIDEO WITH  HUNGARIAN SUBTITLE, AND TRANSLATE WITH YOUTUBE!