BAKÓ PÉTER ÉS A MAGYAR CSAPAT ÚJRA A VILÁG TETEJÉN!

A hétvégén Maconka adott otthont az I. Free Style Method Feeder Világbajnokságnak. 11 nemzet 17 csapata küzdött a bajnoki címért, amit idén Magyarország tudhat magáénak, "A" csapatunk aranyérmet szerzett! A csapat siker mellett Bakó Petink megszerezte újabb egyéni világbajnoki címét, Szabó Bence pedig szorosan követte őt a dobogó második fokára. Szívből gratulálunk a magyar csapatoknak, külön a két egyéni érmes fiúnak! Ez szép volt!

A részletes eremények elérhetők a MOHOSZ REKORDLISTA OLDALON

 

Elolvasom

XXI. MAROS KUPA 2021 - KIÍRÁS

 A Maros Kupa egyéni, két fordulós úszós verseny, ami idén 21. alkalommal került megrendezésre. ... Tovább »

Elolvasom

I. MASTERS FEEDER OB BESZÁMOLÓ - ERDEI ATTILA

$TITLE$
Erdei Attila
 Feeder Világbajnok

 

Nagyon szép hét áll mögöttem. Kicsit fáradtan érkeztem haza hétfőn éjszaka a feeder világbajnokságról, kedd a dolgaim rendezésével telt el s szerda volt a napja, amikor először edzeni tudtam a hétvégi h ... Tovább »

Elolvasom

XLIV. Női OB - Tiszakécske

A hétvégén Tiszakécskén rendezték az idei női OB első 3 fordulóját. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK- A METHOD BOX BEMUTATÁSA

Amióta megjelentek a horgászatban a különböző pelletek, népszerűségük töretlen. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS RAJZPÁLYÁZAT 2021 - EREDMÉNYHIRDETÉS

Kedves Gyerekek, Szülök!

Lezárásra került a Maros Rajzpályázat közönségdíjas szavazása. A meghirdetett kategóriák mindegyikére szép számmal érkeztek nagyszerű alkotások. Ki festett, ki rajzolt, ki elhagyta a kétdimenziós teret és hajtogatott egy-egy csónakot is a rajzra. 

Minden alkotással kicsit beengedetetek minket és a közönséget abba a kis térbe, ahol a vízparti élményeiteket és a halfogás örömét átéltétek. Köszönjük ezt Nektek! Nekünk pedig határtalan öröm az, hogy termékeinkkel mi is hozzájárulhattunk ehhez a sikerhez. A közönségdíj mellett a Maros munkatársaiból álló zsűri is értékelte a beküldött pályaműveket. Így annak eredményét is láthatjátok az eredménytáblákon. Nagyon fontos kiemelni, hogy mindenki aki rajzolt és beküldte alkotását ajándékot kap, amit még a héten el is küldünk Nektek!

 

KÖZÖNSÉG SZAVAZÁS


Óvodások

... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - MAROS TTX CSALÁD BEMUTATÁSA

A kukorica pogácsa, TTX, Tortue de Mais, mind egy népszerű és régóta ismert etetőanyag adalék elnevezései. A kukorica csíra olaj, préseléssel való előállításával keletkezik, ez az édes, igazán aromás, tápanyagokban gazdag melléktermék. ... Tovább »

Elolvasom

X.Maros Feeder Kupa - beszámoló

Nagy Martin nyerte a X. Maros Feeder Kupát. Mind a két versenynap sikerült nyernie a szektorát, így 2 ponttal és 12.840 gramm összsúllyal léphetett a dobogó legfelső fokára. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - EA Feeder tartófejek

Akár horgászládáról, akár kényelmes horgászszékből feederezünk a feederbotok elhelyezése, beállítása fontos tényezője az eredményes horgászatnak. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEk - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

Az EA feeder kosarak ma már igen széles választékban szolgálják az eredményes, hosszú előkés, finom szerelékes feeder horgászatot. ... Tovább »

Elolvasom
1 2 3 4 5 »