MAROS PERCEK - EA Feeder tartófejek

Akár horgászládáról, akár kényelmes horgászszékből feederezünk a feederbotok elhelyezése, beállítása fontos tényezője az eredményes horgászatnak. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEk - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

Az EA feeder kosarak ma már igen széles választékban szolgálják az eredményes, hosszú előkés, finom szerelékes feeder horgászatot. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS Rajzpályázat 2021

A Maros rajzpályázatot hirdet óvodások, általános-és középiskolások számára, bízva abban, hogy szívesen vetik papírra legszebb vízparti élményeiket s még inkább abban, hogy a sikeres halfogáshoz valamely Maros, EA vagy Serie Walter termék is hozzájárult.  ... Tovább »

Elolvasom

MAROS-PERCEK - Hidegvízi hosszúelőkés feeder horgászat Erdei Attilával

Attila az előző filmben bemutatott keveréket a vízparton teszi próbára. Kellő alapossággal tér ki minden olyan fontos részletre, amely ebben az időszakban nagyban elősegíti a sikeres fogást. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2021

 A Maros Feeder Kupa egyéni, két fordulós feederbotos verseny. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Percek - Hideg vízi pontyhorgászat - Etetőanyag keverés Erdei Attilával

A pezsgő, aktív horgász szezon végén vagy annak elején, egyre többen ragadunk horgászbotot s próbálkozunk a lehűlt vagy felmelegedő vizek partján megfogni kedvenc halainkat. Ehhez segítségül szegülnek az elmúlt évek gyenge telei is. ... Tovább »

Elolvasom

Walterland Kupa 2021

Nyakunkon a versenyszezon, és bár a vírushelyzet egyelőre nem sokat engedett a szorításából, mi továbbra is bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan tudunk majd horgászni és versenyezni. ... Tovább »

Elolvasom

Daiwa Feeder Challenge

Hosszú éveken át az egyik legnépszerűbb hazai feeder versenyként futott a Daiwa Challenge. Most felélesztjük a legendás derbit és bár külföldiekre nem igazán számíthatunk idén, így is biztos, hogy jó verseny lesz Szegeden.  ... Tovább »

Elolvasom

MEGJELENT! Maros 2021 termékkatalógus

2020 egy olyan év volt, amit talán sosem felejtünk el. A koronavírus okozta világjárvány miatt a Nemzetközi Horgász Szövetség az összes nemzetközi világversenyt törölte, de szerencsére a MOHOSZ itthon minden országos bajnokságot meg tudott rendezni. ... Tovább »

Elolvasom

TUBERTINI ÚJDONSÁGOK 2021-ben

Megjelent az olasz cég 2021 évi újdonságait tartalmazó katalógus. Idén már egy komplett kivonatot tett közzé a cég a kényelmesebb böngészés érdekében. ... Tovább »

Elolvasom
« 1 2 3 4 5 »