KLUBCSAPAT MAGYAR BAJNOK A WALTERLAND-DAIWA

A csapat 66 ponttal nyerte meg a bajnoki címet és a vele járó kupát. Második helyre a Colmic Team, harmadikra a Tímár Mix Team érkezett meg. ... Tovább »

Elolvasom

XVI. EA KUPA

A 2020-as versenyszezon végén hagyományainkat őrizve megrendezzük a XVI. EA Kupát. Az Erdei Mester által megálmodott egy fordulós, egyéni megmérettetés különlegessége, hogy mind feeder, mind úszós technika alkalmazható. Idén is több kategóriába lehet nevezni. ... Tovább »

Elolvasom

WalterLand Feeder Kupa 2020

Októberben kétfordulós csapatverseny a Maty-éren! ... Tovább »

Elolvasom

Bakó Peti Feeder Magyar Bajnok

A jubilemumi X. Feeder Magyar Bajnokság utolsó 3 fordulójának a Gyomaendrőd melletti Fúzfás-zugi holtág adott otthont. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2020

A hétvégén sem a időjárásra, sem a halak étvágyára nem lehetett panaszunk, izgalmakkal és igazi bónuszhalakkal ... Tovább »

Elolvasom

Megvan a jövő évi feeder VB időpontja

Bár sokakban merülhet fel kétség a rendezést illetően, khirdetésre került a 2021.évi Feeder Világbajnokság dátuma. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Feeder Kupa 2020

Sokunk örömére mégis sikerül szabad pályát biztosítani a Maros Feeder Kupának, így idén mégsem marad el ez a közkedvelt egyéni, két fordulós kupaverseny. A pályát idén is a Maty-éri evezős pálya adja. ... Tovább »

Elolvasom

Újra bajnok a Maros Feeder Team

2020-ban a Maty-ér adott otthont a második csapatbajnokságnak a method feeder szakágban. A Maros Feeder Team újra bajnok, megvédte tavaly megszerzett címét. ... Tovább »

Elolvasom

A Racer Klub nyerte a pontyfogó OB 2. fordulóját

Hétvégén lezajlott a Pontyfogó OB második fordulója a kaposvári Deseda víztározón. ... Tovább »

Elolvasom
« 1 2 3 4 5 »