I. MASTERS FEEDER OB BESZÁMOLÓ - ERDEI ATTILA

$TITLE$
Erdei Attila
 Feeder Világbajnok

 

Nagyon szép hét áll mögöttem. Kicsit fáradtan érkeztem haza hétfőn éjszaka a feeder világbajnokságról, kedd a dolgaim rendezésével telt el s szerda volt a napja, amikor először edzeni tudtam a hétvégi háromfordulós Masters Feeder Ob-ra. Erről szeretnék most beszámolni nektek.

Ami támogatta a felkészülést az volt, hogy ta ... Tovább »

Elolvasom

CÍMVÉDÉS - KLUBCSAPAT BAJNOK A MAROS-WALTERLAND

2021 Feeder Klubcsapat Bajnoka a MAROS-WalterLand! Rajt-cél győzelemmel megvédte címét a világbajnok csapat, ezzel az eddigi hat országos bajnokság felét tudhatja magéának a csapat.  ... Tovább »

Elolvasom

XLIV. Női OB - Tiszakécske

A hétvégén Tiszakécskén rendezték az idei női OB első 3 fordulóját. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEk - Tavaszi method horgászat Erdei Attilával

A tavasz idén nehezen adja azt a kellemes huszon néhány fokos, napsütéssel teli időjárását, amit várnánk tőle. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK- A METHOD BOX BEMUTATÁSA

Amióta megjelentek a horgászatban a különböző pelletek, népszerűségük töretlen. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS RAJZPÁLYÁZAT 2021 - EREDMÉNYHIRDETÉS

Kedves Gyerekek, Szülök!

Lezárásra került a Maros Rajzpályázat közönségdíjas szavazása. A meghirdetett kategóriák mindegyikére szép számmal érkeztek nagyszerű alkotások. Ki festett, ki rajzolt, ki elhagyta a kétdimenziós teret és hajtogatott egy-egy csónakot is a rajzra.  ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - MAROS TTX CSALÁD BEMUTATÁSA

A kukorica pogácsa, TTX, Tortue de Mais, mind egy népszerű és régóta ismert etetőanyag adalék elnevezései. A kukorica csíra olaj, préseléssel való előállításával keletkezik, ez az édes, igazán aromás, tápanyagokban gazdag melléktermék. ... Tovább »

Elolvasom

X.Maros Feeder Kupa - beszámoló

Nagy Martin nyerte a X. Maros Feeder Kupát. Mind a két versenynap sikerült nyernie a szektorát, így 2 ponttal és 12.840 gramm összsúllyal léphetett a dobogó legfelső fokára. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEK - EA Feeder tartófejek

Akár horgászládáról, akár kényelmes horgászszékből feederezünk a feederbotok elhelyezése, beállítása fontos tényezője az eredményes horgászatnak. ... Tovább »

Elolvasom

MAROS PERCEk - EA Bullet és Ring kosarak bemutatása

Az EA feeder kosarak ma már igen széles választékban szolgálják az eredményes, hosszú előkés, finom szerelékes feeder horgászatot. ... Tovább »

Elolvasom
« 1 2 3 4 5 6 7 »