Maros 2020 - Megjelent

Vállalkozásunk hosszú utat járt be a termékfejlesztések terén az elmúlt bő 30 év alatt, amelyek sikerességét „fajsúlyos” horgászversenyeken elért eredményeink támasztják alá. Ennek igazolására álljon itt ez a „hiányos” felsorolás 2019-ből. ... Tovább »

Elolvasom

TUBERTINI 2020 - Megjelent a katalógus

Az olasz gyártó termékei hazánkban is igen népszerűek. Köszönhető ez a minden igényt kielégítő széles választéknak és  a termékeire jellemző magas műszaki és esztétikai minőségnek.
A fejlesztés nem állt meg, 2020-ban is egy sor újdonsággal rukkolt elő a Tubertini, szinte minden területen! ... Tovább »

Elolvasom

2019 TUBERTINI KUPA - EREDMÉNYEK

A Szeged mellett található Maty-ér újra megnyitotta kapuit s várja azokat, akik szeretnék egy színvonalas, taktikás úszós horgászversenyen próbára tenni megszerzett tudásukat és tapasztalatukat. ... Tovább »

Elolvasom

Maros Mix Eco - Pellet Tuning etetőanyagcsalád

Az idei évben a Maros Mix etetőanyagai közül a sokak által ismert és népszerű ECO termékcsalád jelentős változáson ment keresztül. Ezt a megújult etetőanyag családot és egy új terméket a Maros Mix Mini pop-up bojlit tette próbára a feeder világbajnokunk Erdei Attila a szegedi Lencsés tavon! ... Tovább »

Elolvasom

8. Maros Mix Kupa - Beszámoló

A 8. Maros Mix Feeder Kupa második fordulója sem telt el jobb időben vagy adott szebb fogásokat, bár a pontyok már aktívabbak voltak, nagyobb számban mutatkoztak. ... Tovább »

Elolvasom
« 1 2 3 4 5